Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Result UiTM for Diploma Student

Assalammualaikum w.b.t..


Nampak tak muke yg nervous tu tapi macam tak nervous sangat sebab Mai macam tu la. Luaran rilex nampak macam tak nervous and selalu kate kat member, 'Rilex la weyh, result lambat lagi, kite chillex dulu' [padehal result lagi beberape jam je lagi]. Dalm hati Mai dup dap dup dap rase nak pecah. Pinggang sakit habis sebab rase nervous. Just tak nak tunjuk je yg Mai nervous sebab nanti depa lagi nervous xD Nak2 Amalina, kang nangis :p So result dah dekat, kalau tgk ikut system pukul 9 pagi nanti and kalau kat email around 4 ke 5 pagi. So Mai nak tunggu la :D Doakan yg terbaik untuk Mai ye korang :( Takut sangat sebab ade killer subjek which is LAW!!! Takmau repeat T.T Wassalam

Tak kait : Mai harap korang sesame tadah tangan doakan Mai :p hehe

7 comments:

Noura Qifays said...

hope the best for u :)

Yui said...

good luck 4 u :)

ZassDhiey said...

Gud luck Mai,.Dhia macam awak juga,.menunggu hari esok,.:) takutttt~~

Nur Amalina Maisarah said...

Thankss korang :D muaahhhh :*

kopi pasta said...

all the best. hadapinya dgn tabah ya :)

D i n said...

dpt lulus pn jadi la haha

Nur Amalina Maisarah said...

Kopi : hehe..thanksss :D
Din : hoho, tau xpe..janji jgn repeat dah la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...