Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Angry Bird Movie akan datang pada 2016 !

Assalammualaikum w.b.t..


Wahh biasenye kite dengar angry bird ni dalam game je. Burung2 kecik pelbagai warne ni berlawan dengan cik bi untuk ambik balik telur dieorang. Sekarang Angry bird bakal jadi movie ! Yesss semalam Mai tengok dalam Astro Awani.

Angry Bird akan dianimasikan dalam bentuk 3d and bakal bertemu penonton pada July 2016 Insya-Allah.  Pemilik game ni, Rovio dah sign deal dengan sony picture untuk bawak Angry Bird screen untuk tayangan :D

"Sony telah mengkagumkan kami dengan sikapyang baik , ketelitian dan profesionalisme mereka. Mereka yakinkan kami bahawa kami telah jumpa rakan kongsi dan pasukan yang betul  untuk bantu kami pasarkan dan keluarkan tayangan gambar kami yg pertama," kata Rovio’s Mikael Hed.

Jadi bagi fans Angry Bird nantikan lah kemunculan cerita ni :D sure best and hebat. Kanak2 mesti seronok kan :D Source. Wassalam

Tak kait : kalau Airie ni mesti suke sangat encik angry bird die :D

4 comments:

Aenn Athirah said...

Femous amos la angry bird nih..

haziq said...

angry bird tu..

tapi 2016..lame kena tggu ni.

Nur Amalina Maisarah said...

Haziq : hehe alah kalau minat snggup pa tunggu :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...