Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Tema blog Mai

Assalammualaikum w.b.t..

Saje je mengupdate sebab bosan kau tak tahu nak buat ape. Nak tgk movie dah bosan mengadap actor yg hensem and actress yg cun. So hadap je la blog yg comel xD ekeke. Nak join GA and segmen dah takde yg berkenan di hati. Banyak yg dah join just tunggu result je. Hah tajuk tu terlari pulak dr topik. Tema blog Mai dulu bagi yg tak tahu :




And yang terbaru [header taak tukar lagi time ni :D




Hoho, so mane korang rase better ? Lame or baru saje je nak tahu :p ekeke. Hah yang tak bace entry :
Cerita 2 : Salim Jatuh Cinta jom la bace sebab err entry ni sangat santai and rilexkan minda bukan buat jd makin pening tapi kalau pening jugak sorry lah xD Wassalam

Tak kait : Nak buat ape lagi erh lepas ni -..-

6 comments:

Cik Nas :) said...

semua cantik tapi lagi suka yang baru ^^

Nur Amalina Maisarah said...

Cik Nas : ooo yg baru erh.hehe..thankss komen ^^
Sherlyanna : thanks for ur feedback ^^

rodiyatul akmar said...

comel blog awak yg baru ^^

Haruno Hana 하나 said...

yg terbaru comel! :D

Nur Amalina Maisarah said...

Rodiyatul and Hana : hehe, ye ke..thankss <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...