Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Segmen Berkenalan Bersama Yenn

Assalammualaikum w.b.t..

click mr.banner to join
Tag : Dia :D

Untuk join segmen ni kite dimintak oleh tuan tanah untuk cerite pasal diri sendiri jangan kau pi cite pasal Karam Singh Walia pulak dah xD wkwk.

Maaf la xde gmbar sweet2 comel ade xD haha
Hehe abaikan caption di atas xD

Nama : Nur Amalina Maisarah Binti Abdul Rahim
Umur : 20 tahun dah, dah tue dah nanti boleh mengundi :D
Stay : Kuantan, Pahang
Bangsa : Campuran kuantan dengan sungai lembing xD wkwkw [dalam negeri yg same -.-]
Fav.food : Apekebenda yang ibu masak atas dapur Mai suke lainlah ibu tetibe nak masak kayu and batu
Fav artist : Korea mari especially Shinhwa. Wahh melting :D
Extra info : Seorang pemalu :p can be really friendly but sometimes boleh jadi sangat pemalu,
minat dengan warne pink and suke jugak warne kuning cair and suke jugak warne biru anddddd.... xD Nak kenal ape lagi? Tanye je feel free to ask nnt kalau i tak busy i jawab la question u :p kay gedik kay.

tu je la. Tak tau nak mencarut ape lagi dalam entry ni ^^ Wassalam and jangan lupe join ye. Majulah blogging untuk blogger. Supportlah adik ni :D

Tak kait : Sakit betul belakang ni -.- rase nak di massage je

3 comments:

Rennyen said...

Assalam,thanks sudi join 1# segmen sya..Salam kenal dri sabah buat kak Amalina Maisarah dri Pahang..pminat kpop jga yer..hehe ^_^..Btw,senarai peserta nnti sya update..jom jemput kwn2 laIN join..^_^

Nur Amalina Maisarah said...

W'salam..sesame..Salam kenal jugak..Wah kenal org Sabah :D insya-Allah kayh ^^

nur wanda Shuhada said...

Done follow :) dari segmen yang sama :) http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/segmen-berkenalan-bersama-yenn_6.html

goodluck

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...