Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

"Segmen pencarian bloglist bulan may 2013 by izyancinnamon"

Assalammualaikum w.b.t..


Jom join. Terjumpe link ni mase tgh jejalan blogwalking and terclick lepas terclick terjoin lepas tu terbuat entry xD Kay Cepat join tau klik je banner tu :D Wassalam

Tak kait : Mai dah tak tahu nak tulis ape dekat tak kait ni -...-

4 comments:

Kisah Si Dairy said...

selamat bersegmen ye dik..

ÜShooting Stars//ieyan cinnamonÜ said...

Datang sini nak check sama ada linknya betul ada tidak,apa2 pun terima kasih kerana sudi memberi sokongan pada segmen pertama yan..:)Tunggu keputusannya pada 25/5/2013 bulan ni :)Saya menghargai sokongan anda..:D

Boleh check senarai peserta kat sini.

http://izyan-mydiary.blogspot.com/2013/04/senarai-peserta-segmen-pencarian.html

Nur Amalina Maisarah said...

Kisah si diary : hhehe thanks kak :D
Ieyan : okay beres :D my pleasure

Diera Tekikushika said...

hai dtg sini melawat kawan baru. salam perkenalan. baru sempat nak menjenguk. jemput singgah blog kita pulaks. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...