Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Awesome pen drive design

Assalammualaikum w.b.t..

Hoho seperti yang sedia maklum sekarangkan zaman canggih lagi moden kalah mak Jemah kening lebatkan. So pendrive dah makin upgrade dengan macam2 bentuk yg sangat2 cool and awesome. So Mai saje je nak share dengan korang betape hebatnye design pendrive la ni. So scroll la ke bawah and btw bantuan atuk goo *google -.- [sorry bagi yg line slow sebab entry banyak gambar]

nyum-3..jom makan sushi :D

Kure2 : Apelah nasib aku --'

For android lover :D

Wa kaya ! wa kaya !

Wah bolehmenyamar konon ade card visa :p

cute kan :D

unique giler 

hahhhh nak satu :(

2 in 1 :D

yeah..transformer punye pendrive
tetibe rase lapar tgk ni
untuk photographer :D
comelkan mm ni :D
wah awesome..boleh pakai lg xD

Hah tu je la gambar yg nak dishare kan.. Banyakkan ? :D heee bestkan kalau dapat se macam ni ^.^ Tu je sampai di sini. Wassalam

Tak kait : Agak2 ade tak pen drive yang bentuk mickey mouse...

3 comments:

ZassDhiey said...

waaaah! awesome kott! Dhia nak yg sushi tuu,,card visa,,unique giler dan Dhia yg hahh
!! taknak satuu,.tapi nak dua,.:P limited edition kott ni,.yg untuk photographer jer Dhia penah jumpa,.

Nur Amalina Maisarah said...

Awesome kan..kalau kite pakai nmpk style sikit sbb lain dr org kan..keh3 xD kan best kalau ade

usb pen drive said...

Thank you for the post. Very unique and awesome pen drive. However, some pen drive shape might look unique but it is not practical to use as the thickness of the model is too thick to put inside the usb slot especially the laptop.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...