Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Review Pemenang The First 'G' Giveaway by Miss Lulla #1

Assalammualaikum w.b.t..

Okay pemenang pertama yg akan Mai review is Halimaton Saadiah [ Wah name ni :D]. Tepuk la sikit ^.^. Bawah ni blog beliau :



Okay blog Halimaton ni berkonsep kan pink semua. Nampak tak doodle comel atas tu :D Cantikkan letak dekat header. Gaya penulisan Halimaton Mai tak tahulah sebab smeua entry Halimaton ni join GA and segmen so mane2 yang baru bua or nak promo boleh ke blog dia :D Blog dia didesignkan oleh blogger Adam Faiz. Blog yang kemas and loadin gpun okay. Widget takde yang tak patut letak semua ade dekat tempat sepatutnya. Just Mai rase widget followers perlu ditambah mungkin sebab nak memudahkan orang follow. Sebab certain orang tak boleh gune follow button alal2 tumblr tu. Tapi kalau ade sebab kenape Halimaton tak letak takpe lah Mai hormat je keputusan Halimaton ^.^ So ape lagi jom la terjah blog Halimaton. Korang boleh promo GA and segmen dekat dia :D Wassalam. [klik pic atas utk terbaaaaaang ke blog beliau].

Tak kait : Sebenarnye agak trauma nak komen blog orang ni lepas Mai tegur someone die balas dengan entry atas teguran Mai sebab die tak setuju ape yg Mai cadangkan so err trauma -.-

2 comments:

Halimaton Saadiah said...

jangan risau,angah okay jer.. :)
mai boleh panggil saya angah :)
hehehe,pandai mai komen blog angah yer :)
senyum je angah baca :)
blog tu memang khas untuk giveaway,contest dan segmen :)
sebab tu nama blog tu 3 in 1 :)
angah memang tak letak widget follower pun sebab angah rasa blog angah tak perlu ada follower :)
takde entry menarik pun kat blog angah :)
just entry pasal GA,segmen & contest jer :)
lastly,thanks again sudi review blog angah :)
angah terharu sangat :)
one more thing,angah memang minat warna pink :)

Nur Amalina Maisarah said...

Alhamdulillah kalau angah suke :D
Lega Mai sebab angah boleh terima..
thankss :)
oo patut la penuh dgn entry ga and segmen..
Mai dah dpt agak :)
alah kenape pulak tak perlu ade followers..
penting jugak :D
trimas sebab sudi bace ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...