Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Siapa Peneka Terpantas #5 !!

Assalammualaikum w.b.t..

Hah dah lame tak buat teka teki teka tengkuk kat korang. Busy lah katekan *tangan picit remote mate kero xD. Okay tak nak berlama-lama kau tengok bawah and kalau rase nak direview and tahu jawapan kau cepat2 komen tauuuu :D Kalau tak nak direview kau jawab dalam hati je tau. Due orang akan direview [yang terpantas diulangi yang terpantas]. Saje post time2 camni sebba tahu ramai tak online xD wkwkw So peluang yg online cerah sikit.


Senang je kan..tgk gebu betul benda tu..rase nak gigit2. Nak clue ? Okay err comel xD wkwkw Wassalam.

Tak kait : Okay la benda tu haiwan peliharaan and tahi die bulat2 :p [okay tahi tak leh blah] Btw serious ni bukan segmen ==' saje2

18 comments:

cik kaki ketawe said...

okey..jerawat kot? wakakaka..

tp jerawat ada ke orang rasa nak gigit??huhu

Lissa LaLissa said...

hamsterrrll..? hehe tekaa jeaa, xD

Meera Ishak said...

hamster!!! hehe. main teke je.

heirizalieyana said...

jom join
http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-heirizalieyana.html

Cik Jari Manis said...

kuih pau! bak pau gitu

Nur Amalina Maisarah said...

Cik Kaki Ketawa : wkwkw ade pulak jerawat xD ekeke salah-2
Lissa : aiyok salah >.< hehe..rabbit la :D
Kopi : yeayy... betul :D nnt aku review
Meera : agaga same cam lissa..bukan la :D
Heirizalieyana : insya-Allah :3
Tashyra : betulll..later Mai review
Syahni : haha pou ? apekah

Nur Amalina Maisarah said...

Cik Jari Manis : hehe..pau jugak..ayooo
Hanim : betulll tp dah lmbt..dah ade due org jwb betul
Seribupilihan : betul jugak :D tp lmbt dah

alia syuhada said...

Halahhh ! akak !! susahnyaa ! Tak tahu nak teka apa . Okay , pau kott ! ahaha xD *confirm salah

Nur Amalina Maisarah said...

Alia : haha xD ni sorang lg pau..mne ade pau gebu comel cm tu xD rabbit :3

alia syuhada said...

haha . tu nak menunjukkan tengah laparr !! haha xD

Nur Amalina Maisarah said...

Alia : haha melampau sampai nmpk rabbit mcm makanan xD

Nurul Alia Syuhada said...

haha , lain kali ubah sikit2 je , senang alia nak teka . Alia ni kero sikit ! haah xD

Nur Amalina Maisarah said...

Alia : haha kak Mai igt dah habis senang tak sangke pulak ade org tu jawab pau :p wkwkw wah kero mate Alia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...