Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Bag Plastik Unik and Cool :D

Assalammualaikum w.b.t..

Hah itu hari wa pernah kongsi sama u olsz pasal Origami kan. U olsz belum bace ? Oh talak hal punya, u olsz klik SINI. Bace tau best wa cakap sama u olsz. Cun2 origami sampai lu olang rasa nak buat origami tanpa tido siang and malam xD Okay now Mai nak share [normal dah], beg plastic and bukan macam biase yang kau dapat dr giant, plastik wane wani lah, tesco bagai tu tau. Tapi yang ni sangat unik tapi tak pernah pulak Mai jumpe dekat Malaysia T.T Kalau pi kedai selalu dapat plastik corak bunge je [sobs3, tarik selimut lap hingus]. Dah tengok bawah :( haha


arwah dulu baik orangnye xD

katang kau pompuan ni


lelong2 itik bakar..lailai

yang ni cool :D Mai nak satu :3

mcm cite hantu pulak aku rase -_-

Ni anak sape cicir ni

terdedah betul kalau pistol real kan :D


erkk -.- sje buat kecik

Hah tu je.. yang last tu kau abaikan -.-..Cool kan plastik bag kalau cenggini :D nak2 yang kasut..perghh simpan sampai tue tunjuk kat cucu cicit siap cite sejarah epngenalan dengan bag tu xD Kay tu je dah tinggal komen kau gi buat benda berpaedah :p Wassalam

Tak kait : Seronok betul semalam online twitter sampai sorang2 gugur di tangan tweetlimit xD wkwkw

7 comments:

Nurul Alia Syuhada said...

haha , agak ngape akak dah jadi Ah Long . Manyak selam nii !! :P Mula2 tengok atas2 , beg plastik biasa je, scroll2 , ahhh ! cun punya beg kasutt ! Nak yg kasut PINKKK ! aha , scroll2 lagi , alahaiii , comel nya budak kecil hulur tangan . Scroll2 lagi , aiyooo manyak seram pegang pistol , ni mesti nak pergi tembak Ah Long*hati2 kak !! . Scroll2 lagi , alamakkkk ! Sensor2 !! Aummmm !! haha , *alia ni banyak ckp pulak !!

Nurfaezah Abdullah said...

waaa great! :D kalo ada kat sini sy nak keep sebagai koleksi hehehe.

kopi pasta said...

err kenapa tg last tu kena abaikan ? =.=' tak faham...

seharum kasturi said...

ok ler yg bwh tu ... wat x tau jer ... heheheee

Nur Amalina Maisarah said...

Alia : wah mcm buat karangan dah xD aiyak ape kena mngena dgn ah long pulak ni.. konpius xD
Nurfaezah : kann..tu kate smpan buat tnjuk kat cucu cicit :p
Kopi : haha ape la sbb kan plastic bag tu gmbar kaki prempuan..sksi kot -.- tu yg abaikan
Seharum Kasturi : haha..kan..ignore je

alyn amalyn said...

kereta betul pereka dia ni...

Nur Amalina Maisarah said...

alyn : erk kereta ? haha ape tu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...