Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Naib Juara Dikir Barat Arab :D

Assalammualaikum w.b.t..

Hohoho, Alhamdulillah, alhamdulillah sangat sebab Mai n classmate menang tempat kedue dalam dikir barat ni. Tapi ustaz macam harap sangat menang num satu sampai la mase umum num 2 tu abil, qila, mina n umie je yg happy giler yg lain semua macam tepuk macam kecewa sikit la. Tapi still bersyukur :D Seronok sangat sebab dengan dikir barat ni ukhwah kiteorang jadi rapat [chewahhh cannot go xD].

Tok joro Azzem yang mmg jenis nervous tapi malam tu die awesome even kau lupe lirik :D hee~ tukang karut mira and mmg sangat merdu suare die kau kalah buluh perindu xD Musician pulak budak lelaki mukhlis main gendang ibu [hebat and adore care die main :D], Nad main canang [kepale angguk-2 macam layan lagu rock je], Pizan main gong [penting jugak die n die pun hebat], daus main gendang anak [smpai bengkak tgn mcm mukhlis sian-2] and naza main marakas [giler enjoy die main and rase die paling hepi antara kiteorang]. Yang selebihnye awok-2 yg comel-2 [Mai lah tu].xD

Korang semua kalau korang bace lah kan [Mai sure ku amalina bace xD], I really enjoy that night and tahu tak rase macam nak ulang balik buat tu sebab ade korang semua :) Kuku and Piqah kahwin nnt mmg nak kiteorang buat dikir kan xD haha. Waktu latihan ade la jugak bunyi macam less satisfaction biase la tapi mase malam tu semua bersatu and i'm really proud of you guys :D Aku jatuh sayang dgn korang semua ^.^ Betul tak tipu.

Tu je la and bawah ni gambar kiteorang and comelkan kiteorang xD Wassalam

cari Mai xD

Cikgu kesayangan semua :D
ni barisan depan..Mai paling comel :b wkwkw

ni barisan belakang pun Mai paling comel xD haha

ni la pemain alat. Mukhlis n nad xde pulak.ish-3

tok joro yang hepi [sorry letak gambar ni xD]

yang muke mengantuk erh bukan yg gugurl tu, yg laki tu lah ustaz xD haha

Tak kait : Penat tolong kenduri semalam. tapi sangat best sebab suke something yg boleh merapatkan ukhwah ^^

16 comments:

alia syuhada said...

hehe , akak comel ^^ akak yang memey tu kan ? erk , memandai jek ! hee ^^ *99.99% alia rasa betul ! kuikui

A NOTE said...

assalamualaikum ... tahniah !

seribupilihan said...

tahniah sebab menang..:-)

Nur Amalina Maisarah said...

Alia : hee~ yess tepat :D tengsss ^.^
A Note : W'salam..tengss ya :D
Seribupilihan : tengss ^^

kopi pasta said...

kemenangan ni adalah hasil berkat ustaz hensem tu ek? ehhh :P apapon tahniah :)

haziq said...

tahniah..

mai comel la sangat..

hurh

hahahah just kidding

~didiey~ said...

tahniah!!!!!
mana 1 mai???xjumpa nama pown

i'm ur lover's said...

hahaha,, he makes me smile. :)

FarhanahAdzlan said...

tahniah.takpe walau dapat no 2 tetap diantara yg terbaik :)

Lissa LaLissa said...

waa.. tahniahhh~ ^^

akak mai memang comell~ >.< ehhe

Nur Amalina Maisarah said...

Kopi : haha..cett bukan ustaz tp cikgu yg sedap mate mmandang xD papepon tengss ^^
Haziq : tengss..hah mcm tau je mne Mai :p
Didiey : tenkiuuu :D haha..Mai yg memey tu ^.^
I'm ur lover's : me too :')
Farhanah : tenkiuu :D hee~
Puteri : Tenkiu puteri ^.^
Lissa : tengss ^.^ haih kenal ke mne satu kak Mai ? ehehe

kopi pasta said...

ehhh mcm mana aku boleh tersalah ni =.='

Nur Amalina Maisarah said...

Kopi : tu la pasal -.- ustaz dah berumur and suami org.bahaya xD

alyn amalyn said...

wah..hebatnyer diorang dikir barat...good2..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...