Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

#6 Review Blog Peneka Terpantas

Assalammualaikum w.b.t..

Hoho okay dah sampai mase nak review dah ni..Seriously lawak2 jawapan yg orang bagi sampai Mai gelak guling2 [okay propa]. Ade yg jawab jerawat, ade yang jawab pau ade jawab hamster. Okay hamster masih boleh difikir logik la..Agaga lawak la korang :D So jawapan die arnab/rabbit :D

so boleh nmpk an rabbit :3 hehe

Okay so dapat tangkap due orang jawab betul. Hehe. Ade yang awal tp salah. So orang first En. Kopi Pasta :D *Sorakan cheerleader, gelek2.

  •  Okay Kopi ni dah lame kenal [ceh macam dah setahun]. Kay baru la beberape bulan tapi kire kenal la sebab die ni rajin komen2 entry orang. Ape yang menarik pasal blog kopi ni entry die. Sangat menarik. Macam2 benda unik and cool kau akan jumpe dalam entry die. Seriously tak tipu. Kalau kau nak gi blog die kau tekan je header die kat bawah ni. Kalau design blog die macam hias2 biase je sebab die laki takkan kau nak suruh die buat warne pink letak reben2 dekat atas kan. Hilang la kemachoan nanti. Lagi satu yang best kopi tak kedekut ilmu. Yeaayy :D Selalu jugak blur pasal blog and die tolong solvekan. Baguskan. Hah cepat pi isi borang jadi calon xD wkwkw. Kopi pun Mai tgk ramai mmber blogger. Kalau entry die mesti berpuluh2 orang komen. And kalau die komen pasal blog kau die memang jujur macam Mai die tak suke header sebab pening gerak2 kiri kanan xD Mai tak reti nak stopkan la pulak. Btw susunan blog kau okay. Perfect la. Kau letak background je :3 haha okay kalau taknak takpe xD Okay la penat pulak Mai cakap pasal blog kopi. Nextttt. [kau klik header die tau. Wajib !]


  •  Okay nexttttt is Tashyra Sha :D [Tepukan gemuruh sambil berdikir barat]. Actually Mai xkenal sangat or maybe baru kenal. Hehe. Dari story dalam entry Sha die cakap family belah ibu die bidayuh and ayah die melayu kot yang pasti Islam. And ade la cerita so kalau nak tahu kau pi la blog die erh. Yang pasti Sha ni mmg kaki GA and segmen so kalau ade yang nak promo GA n segmen kau boleh la syorkan kat Sha :D And Sha pun baru anjurkan segmen die KLIK SINI. Loading cun laju je. Kalau slow cam biase la bband kau erh. Susunan blog cantik and kemas. Warne okay tulisan clear. I loiiike la kan. So kalau nak buat lawatan sambil belajar ke kat blog Sha tekan header die kat bawah ni :D Btw for Mai everything dah okay pasal your blog ^.^
saje letak kucing skali sbb comel :3

Hah alhamdulillah selesaikan pun review mereka2 yg success dalam menjawab segala persoalan yang diberikan oleh saya [erh skema pulak]. So hopefully korang gi la terjah and follow dieorang erh. Sebab takkan menyesal :D So sebab Sha jawab betul, Mai nak join segmen die sbg sokongan, insya-Allah :D Yeaayyyy [jeritan keriangan dr jiran sebelah]. Hahah W'salam

Tak kait : Setiap manusia belum terlambat untuk bertaubat and berubah sebelum ajal menjemput. Mari sama2 muhasabah diri :)

9 comments:

cik kaki ketawe said...

aikk...part jerawat tu sensitif kak...hahhaha...

Nur Amalina Maisarah said...

Cik kaki ketawa : xD haha aiyak..tp serious lawak..ahaha

cik kaki ketawe said...

lahh...sy ingat warna coklat tu kulit muka ke apa...hahaha...sekali arnab atas meja...hailaaa...hahhaa...tertipu sy kak...

Tashyra Sha said...

hihi ^^ thank you for review :D

Nur Amalina Maisarah said...

Cik kaki ketawa : haha..lah akak igt habis sng dah..tu yg bg clue ntah pape je..sian pulak..hehe..tkpe lepas ni ade lg ^^
Sha : my pleasure ^^

kopi pasta said...

kahkahkah manis sungguh mulut ko memuji org. boleh diabetis aku dibuatnya...:P

blog aku kan byk gambar2. jadi berat aku tu berat. nk ljukan load, terpaksa la simple kan blog dan buang apa2 yg bersaiz besar (KB) cth mcm background tu..

apapun arigataouuu..

Nur Amalina Maisarah said...

Kopi : well aku ni manis org nye xD haha aku puji ikhlas la [insya-Allah]. Aku tau blog kau berat sbb mcm2 bnde kau letak an..tp xpe berbaloi tunggu..hehe..welcome n my pleasure ^^

Cik Pensil said...

eh . pensil takde ke ?

haha :D

Nur Amalina Maisarah said...

Cik Pensil : haha kalau nak tunggu next teka teki :D jawab laju2 tau pensil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...