Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Rekaan Origami Cool Giler :D

Assalammualaikum w.b.t..

Okay hari ni Mai nak menunaikan tanggungjawab as blogger [chewahhh]. Even tak berape nak update ade jugak makhluk-2 sudi datang, terharu, sobs, sobs, sobs [kesat hingus dengan tuala kawan xD]. Okay takmau cakap mengarut terus je staright to the point :D Scroll ke bawah ^^









Tu je kot :D later nak tunjuk something yg cool lg ^^ hohoh. Wassalam and lupe nak cakap semua classmate Mai excited nak tunggu kelas dikir barat sebabkan cikgu tu xD haha lawak je

Tak kait : cikgu tu tak hensem tapi muke die sedap mate memandang [chewahhh]

9 comments:

Arham Md Ali said...

Yang Pikachu tu comel gila dow.

kopi pasta said...

yup stuju si arham tu. pika pika pikachu tu cute..err, seronok la korunk2 skodeng cikgu. mentang2 hensem

Nur Amalina Maisarah said...

agaga mane hensem lah..sedap mate memandang je xD member-2 aku la yg excited..aku biase je..chewah xD

Lissa LaLissa said...

Comelllll yang Hello Kitty tuuuu~!! >.<

As Lin said...

Selalu buat bentuk nenas je..xsangka leh buat hello kitty... n.n

Nur Amalina Maisarah said...

Lissa : comelkan :D
As Lin : wah bntuk nenas ? awesome nye pndai buat :D Mai reti buat yg budak-2 je =.=

Aimi Wardina ♥ said...

Hai, singgah sini.
Eh, nak tempah header berbackground eh ? Sini ---> http://aimi-wardina.blogspot.com/2012/12/tempahan-edit-blog-by-aimi.html

Cantik tau!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...