Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Tag: 25 Random Facts About Me

Assalammualaikum w.b.t. Salam Jumaat Salam Satu Uitm xD huahua

Okay tetibe semangat uitm pulak, tah pape. Okay memandang kan Mai ditag kan dalam satu err 25 random facts about me oleh seorang blogger yakni seorang ibu [huwaahhh fantastic bebeh betul] so Mai dengan rendah jiwa melaksanakan lah tugas ni xD [nerd je ayat, cikgu bm bace ajak jd menantu teruihhh xD]. Okay malas la nak berjela-2 so tgk bawah ^^ [kalau nak tahu la kot-2 ade secret admires Mai an :p]. Ape yg mmbuat Mai buat sebab note bawah ni. Hehe tak buat serba salah pulak.

"Once you have been tagged, you are suppose to write a note, with 25 random things, facts, habits or goals about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated."

1. Seorang muslimah yang comel , sangat bangga menjadi Islam and Sayang Allah, Rasulullah S.A.W and family ^^
2. Belum kahwin xD [and belum terpikir pun nak kahwin kau, belum gatal lg :p]
3. Suke tolak troli sndiri tp xsuke orang lain tolak [puji diri xD]
4. Kalau dah marah sangat and dah lame bendung habis kau kena smbur
5. Suke giler kau kat kucing :D
6. Sangat cepat fall in love and sangat susah nak lupe [bad habit ni =..=]
7. Agak cengeng tp atas sesuatu perkara
8. Kalau tengah kusyuk buat something plish jgn kacau kalau xnak kena pandangan maut -.-
9. Suke beto *sorok muke telan panadol
10. Kalau study mesti last minit kalau xlast minit tu bukan Mai lah tu *bawak jmpe ustaz xD
11. Penakut yg amat tapi kalau dah tgh berani tiada apa yang bisa menghalang xD
12. Layan lagu jiwang zaman 90-an ke 80-an yang ade screen,scan,spoon,fork [erh]
13. Seorang yg pendendam [gasak la =..=]
14. Suke mickey mouse [kau tgk dekat header dah tahu]
15. Peramah dalam laman sosial but kalau kat luar depend la Mai nak jd peramah or tak :p
16. Kadang-2 suke warne pink, kadang-2 suke warne biru kadang-2 kelabu tahi anjing [erh]
17. Kalau dengar lagu suke berangan macam diri sendiri yg hadapi xD
18. bosan dengan seseorang yg dipanggil lalat ni =..=
19. Masih cube lupekan crush lame a.k.a. kawan
20. Even datang mood malas tu Mai still online [awesome kan xD]
21. fobia dengan gelap and tak suke jalan dalam gelap sebab kuat berimaginasi
22. Cepat bosan dengan something
23. Suke ambik gambar tapi xsuke share ngan korang :p hahaha
24. suke nom 7 and 3 sebab tu tarikh Mai lahir xD
25. Sayang blog ni xD [Mai xde idea dah kau]

Then nak kena tag orang la plak tapi Mai tag xsampai 25 la sebab tahu bukan semua akan buat so tag yg Mai teringat nak tag la

Alia
Farah
Adib
Didiey
Fasha
Lissa
Kay

Tu je la xtau nak tag sape la pulak. Kalau kau yang xdi tag rase nak buat jugak kau bgtahu la.. Hehe

Tak kait : huh bosannggggg nye =..= *hidung dikembangkan due tige kali

10 comments:

nsyamMie said...

waaah macam best je hehe :D

kopi pasta said...

err, ni kira nya bersegmen la ni ek? ada hadiah tak?

kopi pasta said...

lupakan crash? ehh silap, crush lama...kawan? ohhh so maknanya dia still taktau ko ni secret admirer dia?

Cik Zara said...

macam seronok je.. baca yang mai ni buat senyum sorang2 pun ade..hehe

Nur Amalina Maisarah said...

NsyamMie : hehe .. nak buat x ? :D lau nak buat la..hhe
Kopi : hehe bukan segmen aku pun xtau ade org tag aku buat je la. hoho pasal crush tu err yup xD die xtau insya-Allah
Cik Zara : jom la buat ni :D hehe

~didiey~ said...

alamak! kena tag 25org jugak???ayoyo....

Nur Amalina Maisarah said...

Didiey : no need 25 hehe..kalau beberape dah cukup mcm Mai..hehe

alia syuhada said...

kak tag nama alia ya . Okay alia balas nanti :)

Nur Amalina Maisarah said...

Alia : Okay great ^^ buat tau nnt akak cek xD huahua

Nur Amalina Maisarah said...

Alia : Okay great ^^ buat tau nnt akak cek xD huahua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...