Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Freebies : Muslimah bertelekung ^^

Assalammualaikum w.b.t..

Hah nak bagi err cartoon muslimah pakai telekung. Walaupun tak tahu motif die kan. Gasak la -.- Btw kalau nak ambik pliss komen. Tak susah pun kan sayang-2 semua sebab ade la orang gune freebies Mai without permission. Mai tak mintak credit ke hape pun just komen je cakap nak gune ke, nak ambik ke :) Okay hopefully tak jadi lagi ^^




Sorry la bulu kening hilang. Selalu lupe nak letak bulu kening T^T cacat sikit..hehe..Wassalam

Tak kait : pening giloos kepale ni T.T mate berair, tekak sakit :( moga dapat gugurkan dosa-2 kecik

10 comments:

rodiyatul akmar said...

takda kening pun comel laaa hehe :D

haziq said...

kening takpe tak penting pon

pape pon lawa

NJihe.am said...

Wah cantik! done follow :)

LydSunshine said...

Pakai telekung mana bleh pakai blusher dgn lipstick. :p

Nur Amalina Maisarah said...

Rodiyatul : hehe ye ke :D tenkiuu
Nieyxzha : jommm :D
Kniedaz : tengss kak ^^
Lissa : tenkiuu dear :D
Haziq : lpe nak draw..tengss
NJihe.am : tengss..will follow back :)
LydSunshine : haishhhhh :p haha

alia syuhada said...

Wahh ! Comell ^^ Akak demam ke ?

Nur Amalina Maisarah said...

Alia : ha'ah akak demam hari ahad tu :( seharian tidur je except wktu nak solat..pening giloos btw tengss ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...