Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Siapa Peneka Pantas 3 ? Cepat !!!!

Assalammualaikum w.b.t..

Hehe again ade peneka pantas. Due orang terpantas teka gambar kat bawah akan Mai review blog die ^^ So harap ade yg dapat teka lam erh ^^


Haha nak gelak rase sebenarnye sebab nak tunjuk kat korang gmbar ni xD tp arghh lntak la. Agak-2 dapat teka tak sape tu :D Clue die : korean :p Wassalam

Tak kait : yg xminat korea kompem takkan dapat teka xD

11 comments:

Alya Humaira' said...

bukan lee min ho...kim bun kot...eh...

✖BossKucing✖ said...

jae suk running man kn? hahaha. .rmbt sma n crmin mta 2. . :D

Nur A.Z said...

yoo jae suk! grasshoper! haha

♥ Anis said...

Tak minat korea :'(

kopi pasta said...

aku tau!!! yoo jae suk!!!

kopi pasta said...

hint yg dibagi tu obvious giler..hijau. spek mata.korean....

Nur Amalina Maisarah said...

Alya Humaira : hehe bukan lah xD
Boss Kucing : huawahhh betull..awk bakal direview ^^
Nur A.Z. : hoyahhh betul :D awk pun bakal direview ^^
Anis : hoho tgk la nnt :D
Buttergly : yess betul :D hee~
Kopi : hhe saje je aku bg hint nmpk senang sikit ^^v

Alya Humaira' said...

ala...maknanya sy tak di riview la...huhu...hheheh....^_^

Nur A.Z said...

yay,thank u very much!

Nur Amalina Maisarah said...

Alya : yes dear soory salah jawab ^^
Nur A.Z : hehe my pleasure ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...