Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

#4th Review Blog Peneka Terpantas

Assalammualaikum w.b.t..

xD haha kau tau apehal Mai diawal entry rase nak tergelak sambil terkentut [oppssss]. Sebab kan Mai tersalah review blog T.T. Haha. Malu bebenor la. Sebab Mai bukak la profile google Nur A.Z. Mai terus klik link paling atas without double check yg tu blog die ke sekali blog orang lain daaa yang Nur A.Z share xD To pemilik blog yang Mai terreview tu [Nina] sorry sangat review blog awk err salah paham. Abaikan je la komen saya erh :p hehe. So nak review back yang jawab betul tu. ^.^ Sorry tau Nur A.Z nasib Nur A.Z tegur kalau tak kesian pulak. Mai ni sengal maaf kayh ^^



  •  Hah so ni lah tuan yg betul xD huahua nak gelak guling sambil buat assignment je [erh]. Blog ni simple mimple giloos. Bertemakan warne purple-2 ke kepinkkan gitu. Umur hehe bgtau je erh :p 24 tahun and yess Mai kena panggil akak la :D Kalau nak terjah akak A.Z kite ni boleh tekan pic okay ^^ Everything okay. Loading pun okay and kalau slow tu kau punye line erh kau jangan nak gedik-2 comel kate blog ni lambat loading xD Sidebar kemas susunan and ade benda yang penting je. But akak macam kurang something la. Shoutbox. Yesss. Mai rrase better akak letak shoutbox sebab senang orang nak leave link ^^ Akak boleh register dekat shoutbox or cbox ^^ So simple macam akak :D Btw suke tgk background dekat sidebar akak :D awesome ^^ hah lagi satu kak A.Z comel haha gi la usha :D
Tu je lah. Hehe poyos je rase sebab salah review blog orang lain. Dah la bukan followers Mai or Mai follow die T.T Maaf la Nina if u read this la kan :D Seriously ingat blog Nur A.Z :p So tunggu lah teka teki teka tekuk len kali btw ni bukan segmen ke hape tau saje sesuka hati sesuki jiwa dan raga. Wassalam.

Tak kait : 5 kali uitm blackout. Tengah call Ibu blackout terus gedik panggil 'Ibuuuuu~takutttt' xD haha padahal kawan ramai gegiloos :p

2 comments:

Nur A.Z said...

haha.x suka lah c box sbb byk komen yg annoying. dulu dah letak. huhu

Nur Amalina Maisarah said...

Nur A.Z : lah ye ke kak :) xtau la..biase la ade je yg sengal komen pelikssss kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...