Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Siapa Peneka Pantas 4 ? Cepat !!!

Assalammualaikum w.b.t..

Hah kembali lagi dengan teka teki :D Kali ni nak 3 orang yg jawab dengan betul pluuusss pantas giloos okay ^^ But yg menang bukan esok Mai review tau coz esok kelas pack giloos dr 10 pagi until 10 malam. So insya-Allah lah jumaat or sabtu kayh ^^ So scroll bawah nak tgk gambar die. Teka lah mate sape tu xD Senangkan :D


Hah mesti tahu kan..comell giloos si pemilik mate ni :D [jatuh cintan] xD. W'salam

Tak kait : siap sedia dengan botol livita utk menghadapi hari esok yg penat giloos *pegang botol livita dengan kemas xD

10 comments:

✖BossKucing✖ said...

tau2 hahaha. .bg pluang utk org lain lak. . :D

eymasu said...

burung hantu..hehe..(^_^)DKDE

Alya Humaira' said...

burung hantu (owl) heheh...

alia syuhada said...

burung hantu kan kak !!! *excited gilaaa *

As Lin said...

burung hantu..hehehe da lambat..

nabila said...

still nak teka even dh lambat. haha. Burung hantu.

kopi pasta said...

burung kakak tua..

Nur Amalina Maisarah said...

Boss Kucing : hehe bagus-2 :D
Eymasu : yeeaaa betullnnt kite review :D
Alya Humaira : Wah cepat dan pantas and berjaya :D
Daya : yeaa awk pun betul :D nnt Mai review :3
Alia : betul-2 tp kurang pantas so teka je la betul erh Alia [hamboi excited :D]
As Lin : hehe betul.sokay later boleh cube
Nabila : Betul nabila teka :D hehe tengs sudi teka
Kopi : wkwkw kau saje teka salah kan xD gelak guling-2 aku bace

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...