Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Quotes #4

Assalammualaikum w.b.t..

Wah dah lame rase xupdate sebab busy giloos T^T penat sgt semalam rse nak minum Livita 3 botol xD So nak share quotes ngan kau semua ^^


Haha comelss giloos kan baby berdue kat atas ni :D

Tak kait : hari ni Ku amalina n Hani bincang what happen kalau dieorang kawin dgn laki ni and anak dieorang jd cmne xD haha lawak

2 comments:

Alya Humaira' said...

haha...hot topic gegirls...same with me...

Nur Amalina Maisarah said...

Alya : haha kan..nak-2 kalau umur dah hmpir umur boleh kawin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...