Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

#3rd Review Blog Peneka Terpantas

Assalammualaikum w.b.t..

Hoho time nak review orang yang jawab betul dan pantas gilooos 'o'. hehe. Ade jugak yg jawab betul tp lambat sikit so tak dapat nak review la. Hehe. So jawapan die Yoo Jae Suk xD Mai yang lukis huduh-2 macam tu pun orang dapat teka sebabkan ade special features pade Jae Suk ni :D So due orang terpantas ialah..... [bunyi seruling diikuti dengan siulan mengorat phewweit], Boss Kucing and Nur A.Z. :D Cepat bebetul dieorang. Ade yang pantas tapi salah T^T maaf, maaf, maaf.

1. Boss Kucing



  •  Hah tu la header pemilik Boss Kucing :D Pemilik blog ni gugurl tau and baru habis Spm [all the best tau err boss kucing ? Sorry tak tau name sebenar xD]. Tengok name and header mesti dah dapat agak yang owner ni memang minat giloos ngan kucing and blog die bertemakan Hitam Putih Kucing :D Mai dah la suke giloos kucing comel je blog ni. Seorang doodler [betul ke tak eja gasak la =..=]. Comel and kau boleh la ambik tapi komen dulu jangan main ambik penat die buat comey-2. Die suke join GA and segmen and kau pi la promo kat die [haha]. Mai dah malas join dah. Boss Kucing pun ambik order kalau korang nak mintak die buat doodle ke, cursor ke, banner ke and ape-2 je la. Memang awesome la nad korang patut pergi blog die. Wajibbbbbb ! Hahah it's an order :p Klik je gambar comel tu ^^ Btw adik, yang lain cantik and awesome sangat and from kak Mai suggestion lah kan yang blog archieve tu adik buat scroll bar. Cari je kat google mesti ade tuto die ^^ Nampak lagi kemas :D
2. Nur A.Z




  •  Hah Pemilik blog ni cantik :D Simple blog. Macam orang berseni pun ade. Hehe. Nina kena letak followers widget so dapat orang follow blog Nina and tahu perkembangan blog Nina [hachewah]. Lagi satu letak shoutbox Shout Busuk [daftar sini kalau dun know boleh tanye ^^]. Nina ade 7 adik beradik perempuan. Wow ramai nye geng best giloos :D Loading blog okay sebab xbanyak widget but bile dah add segala widget nnt kak Mai suggest Nina reduce number post dekat homepage ^^ Maybe boleh buat read more kot kalau nak letak banyak. Cari kat google. Blog Nina banyak ceritakan pasal life die and orang sekeliling. Suke tengok yang Adam tu soooo cute rase macam nak cubit-2 pipi die :D Tu je kot. Harap tak hambik hati erh and moga ni diambil sebagai teguran membina [hamboii] :) Sekian. Btw suke care penceritaan Nina dalam blog. Kau-2 semua pi la blog die.

.:: Hah tu je la kot dah habis review dah. Poyo je kan care review =..= lantak la. Nanti ade lagi kot  buat next teka teki :p Kalau ade yang xsuke sila angkat tangan dan bagitahu je terus Mai stop buat. Serious ni bukan tipu. Tapi kau bg sebab musabab why [erh why jadi emo ni -.-]. Hehe, wassalam.

Tak kait : huh assignment oh assignment...yessss banyak dan suke

7 comments:

~didiey~ said...

nnt buat lg..best plak..smlm nk teka tp tgk dah ada 2 org teka btol..so biar je lah.haha

✖BossKucing✖ said...

woooww.. thanks kak. .nnt cri tutor psl 2... heheheheh :D

Nur A.Z said...

awak,tu bukan blog saya.huhu,tu blog nina. sob. .sob. .

LiYa HaNiF :: said...

terlambat sudah heheehe

Nur Amalina Maisarah said...

Didiey : hehe baiklah later buat lg
Boss Kucing : hehe my pleasure ^^
Nur A.Z. : alamak awk seriously careless giler..cmne xperasan erh T^T later sy buat balik.sorry sangat-2
Liya Hanif : next time la nmpk nye ^^

alia syuhada said...

Kak Mai tak dapat join , alia dah lama tak bukak blog and bw . Alia baru nak singgah blog akak . Sobs2 . Apa pun tahniah dapat sambutan kak ! xD

Nur Amalina Maisarah said...

Hehe thanks Alia dear ^^ bukan segmen pun main teka-2 je :D hehe..tengss dtg blog akak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...