Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

#5th Review Blog Peneka Terpantas

Assalammualaikum w.b.t..

Hah den malas nak cakap bebanyak. Den nak review orang yang giloos pantas meneka and tepat bebenor lah kan. [Mai pun tak tahu benda yang dicakapnye -.-], Jawapan hari tu Mr.Owl :D hehe. Kay tige orang untuk review kau pi la terjah sesorang erh. Kau jangan segan-2 nak picit gambar tu buat je macam laptop korang tu macam korang punye [erh].

1# Eymasu

Mai dah pernah dah review blog Eymasu.. hehe..Eymasu dah tukar header tapi still mengekalkan konsep korea [hachewah konsep]. Loading okay. Just rase iklan bahagian atas tu macam errr kurang tersusun. Maybe Eymasu boleh kemaskan bahagian iklan tu. Followers widget ade senanng nak follow. Warne okay. Tulisan pun jelas and kemas. Btw kalau korang nak tgk cite Setia Hujung Nyawa boleh tengok kat blog Eymasu :D Die rajin share tau ^^ Warne pink kau blog die :D So hape lagi pi la blog die sebelum tu erhhhh bace la kasi habis dulu :D


2# Alya Humaira

Hah ni second blog pulak. Bertudung labuh and nampak sweet :D Uni dekat UiTM Pahang. Oooo erh wait Jengka ke Alya kalau Jengka kite same. Sep sikit..hehe. Loading pun bereh la okay. Laju je. Alya dah lame dah berblog since 2011. Kire senior Mai dalam blogging la. [hachewah]. Mai rase kan kalau bahagian sidebar tu Alya boleh kemaskan macam remove widget yang macam tak penting tu. Letak shoutbox sebab senang la kawan-2 yang follow Alya nak tinggal jejak. Cer kalau die follow xde shoutbox nak komen tapi line pulak slowwww giler-2 sampai tumbuh uban die kan, hah terus cancel nak follow ke jadi permanent readers Alya [wahhhh]. And better letak friends followers widget tu dekat sidebar sebab kalau besar camtu takut nanti line slow and slow la loading blog. Kan ? :) Btw tulisan okay, background blog pun comey dah. Alya macam suke teddy bear ye la koooot. Hehe. Btw music xde pause erh ? Better letak pause kot ^^ Suke bace entry Alya so korang patut terjah la pi tengok :)


3# Daya

Okay next Daya. Ketiga terpantas :D Mude lagi budaknye, 15 but not sure this year or last year erh Daya. Hehe. Susunan blog kemas and erh habis semua blog yang Mai review pink kaler. Ramai betul minat pink :D Sidebar kemas ade complete semua. Followers widget, shoutbox. Ads pun disusun dgn kemas. Tulisan okay header comey :D Menu tabs pun kemas tak macam Mai punye Lionel Messi giloos xD Loading pun macam Eymasu and Alya the best. Btw mereka-2 semua ni suke kot join GA and segmen so korang boleh promo kat dieorang lah ^^Btw Daya dah berpunye so no entry la :p huahua. Tu je kot nak komen sebab nothing dah ^^


.:: Okay selesai dah la review belaka-2 ni. Comel-2 blog sesorang. Hopefully xde la yang sentap ke ape dengan komen yang Mai bagi. Seriously cakap jujur tau :) So kalau ade salah sorry and segala yg baik tu semua dr Allah [alhamdulillah]. Segala yg buruk tu kesalahan Mai sendiri :) Wassalam

Tak kait : yeayyyy kite tak cocok pun sate erh HPV tu sebab kite takot xD

10 comments:

alia syuhada said...

Alah, alia tak sempat jugakk !! Suspen je tadi scroll2 ke bawah , tak dok jugekk ! Hmmm

Call me DayaOwesome said...

Huwaaa ! Terimakasih sebab review ^^ hihi

Alya Humaira' said...

huhu...tma kasih...eh2 jengka??? haha...terkezut..tak perasan kata sama...nasib tak kenal..huhu... dok kolej erk? part?

Nur Amalina Maisarah said...

Alia : alah jangan kecewa-2..tunggu lah nnt kalau ade lagi Alia cepat-2 la kayh dear ^^
Daya : sesame Daya :D
Alya : hoh nasib xkenal xD part 4 diploma..Alya ?

Alya Humaira' said...

amalina maisarah : ooo...salam perkenalan... alya baru part 1 dgree...kalau jumpa tegurla.hehe...

eymasu said...

thnk..(^_^)DKDE

Nur Amalina Maisarah said...

Alya : insya-Allah kalau cam..hehe..umur Alya berape ?
Eymasu : my pleasure dear ^^

Alya Humaira' said...

Amalina: umur sy 21,,kos bm232 ..^_^ kos apa?

Nur Amalina Maisarah said...

Alya : oo 21..tue setahun dr Mai ^^ Mai kos BM111..hampirlah code kos kite

Alya Humaira' said...

ooo...hehe...salam perkenalan.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...