Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Promo : First Giveaway by Nasriz Fardisza

Assalammualaikum w.b.t..

Hoi hoi kau semua :D Ni nak promo GA yg Mai sponsor ni. Korang join tau sebab banyak hadiah menarik gileeeer and lumayan kau. Klik banner bawah kalau nak join


Nak tahu senarai hadiah ? Nak ? Nak? Nak? Okay sile tampar laju-laju =.= Kau tengok bawah err bukan bawah meja tapi entry ni.

Top Referral dapat hadiah
Orang yang banyak invite and share page owner dapat hadiah jugak
Blogger paling rajin, blog paling cute and blog terawalllll dapat jugak tau :D
Pemenang top up
Pemenang saguhati dapat celak [kau tenyeh kuat-2 kalau menang xD], cursor name, banner, doodle, blog review, mini pad, keychain

Hah macam bestkan :D So ape lagi pergilah terbang dan mengembangkan sayapmu ke blog nya. Hamboiii hempuk kepale dengan baldi -.- Join tau :D Hihihihi, Wassalam

Tak kait : Thanks sebab awak sudi suke saya bukan tak nak terima tapi sy pun tak tahu nape tak dapat balas balik. Maybe sebab still ingat die yang lame tu. Sorry :(

4 comments:

Nurul Ain said...

wahh mcm best je nak join lah
http://nurulnamasaya.blogspot.com/

alia syuhada said...

Wahh ! Akak sponsor ? Sponsor apa kak ? Untung lerr :D

cweet pinky said...

hehehheehe , insyallah , CP join , CP dah follow ker blog nih ?? macam dah jer ...

Nur Amalina Maisarah said...

Burul Ain : mesti la best :D join tau ^^
Alia : Akak sponsor ape erh..akak pun da lpe..nnt akak tnye owner balik xD
CP : join tau ^^ entah la , dah kot :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...