Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Hand Art yg awesome kot :D

Assalammualaikum w.b.t..

Hah hari tu pasal origami yg awesome kan. Nak tgk klik je older post bg yg belum pernah tu. Kali ni nak tunjuk kat korang painting dekat tangan berwajah binatang. Seriously awesome sangat :D scroll bawah erh ^^








Awesome tak awesome tak :D creative giloos kan, suke Mai tengok orang-2 yg kreatif cmni ^^ Tapi kalau nak buat mmg tak la.. Kotor ke tangan je xD Kay tu je Wassalam.

Tak kait : Ade lagi cerita yg dengan lukisan tapi tak boleh post lg sebab belum start lukis. No time, no time kite busy xD haha

7 comments:

Lissa LaLissa said...

awweesoommmmeee~!!!! >.< kreatif gilaa., >.<

Nur Amalina Maisarah said...

Lissa : Awesome sangat kan :D

alia syuhada said...

Cantiknya !! Cuba akak buat . hee ^^ Ke ni memang akak yang buat ?

Nur Amalina Maisarah said...

Alia : hehe mmg tak la akak..bahaye aurat :D ekeke

Nurul Farahizzati said...

gila r.. jom kita try wat mai.. hehehehe..

noor liyana said...

kreatif nie..memang terbaikk>..:-)

Nur Amalina Maisarah said...

Zizie : haha boleh jugak an..nnt zizie try dulu :p
Liyana : kreatif giler kan :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...