Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

S-C-H-O-O-L :D

Assalammualaikum readers semue :D

Alhamdulillah lah dapat buat lagi entry kali ni ^.^ Hah tajuk dekat atas ni nak cerita sikit dekat korang pasal zaman sekolah Mai [heh Mai kau buat entry lagi ? assignment dah siap ? -Errr,xsiap lagi tapi erh biar lah nak buat blog juge ;p] Okay nak cakap Mai nakal tu tak la sangat , boleh dikategori [ade masalah nak eja kategori sampai kena google search -.- Haha] sebagai budak baik . Kay puji diri sekejap. Nah baldi sila muntah :p Okay Lets get started in hah, lets get started in here ^.^

.::Mase ni form 5 and time form lah banyak buat angkara. Ade satu mase tu ponteng koko puteri Islam >.< wah aku elergik giler kelab ke persatuan ke yang macam lemah lembut,kena jadi baik macam err baik la,so tu yang rase macam tak kena dengan jiwa je so lagi kena la ponteng . :D huahua . So nak dijadikan cerita yang geng ponteng tu Mai,Mya and Azie je [sape tak kenal dieorang click ni --> http://maerahim.blogspot.com/2012/05/s-h-b-t.html ] Mase tu dalam kelas tertutup semua tingkap and pintu sekali cikgu disiplin *name dirahsiakan kantoi kan kiteorang. Kena ceramah dgn cikgu laki plus cikgu Ani yang baik ^^. Menangis sekor-2 kena ceramah xD huahua , sumpah tak buat dah .

.::Ade sekali lepas kelas tambahan tu kiteorang pergi belakang sekolah buat photoshoot sebab mase form 5 giler photoshoot sikit. Tapi tak dapat nak tunjuk pic la sebab dah hilang.Ade kat Abil malas nak copy.Hehe so dengar je la cerita erh.Erh dah habis cerita lah.Ekeke.Tu je nak cerita.Kay next

.::Pernah lah sekali budak form 5 pi PSDC buat lawatan. tu untuk budak kelas yang kurang pandai je mcm kelas Mai termasuk sekali sebab kiteorang ade cikgu ni cakap kelas bukan sains so kurang respect die dekat kiteorang [I hate it >.<]. Kat bawah ni gambar yang dapat Mai tunjuk.

Mai,Mya,Intan,Abil,Azie,Bon,Zubair
.::Ade lah sekali ni gaduh dengan lalat[bukan lalat yang ni,tgk bawah]


 huahua,lalat betul tu,ni budak yang digelar lalat sebab die ade mole :p Okay kejam sikit kan sebab die yang cari masalah dengan Mai and the geng so dapat la gelaran tu. Die errr nak cerita ke erh sikit lah erh, die kutuk belakang kiteorang and entah la banyak yang die tak puas hati sekali si lalat tu dapat u dengan Mai , masalah ! =.= memang xtegur sampai sekarang and teringin jugak nak tanya ape masalah kau hah >.< geram plak. Okay dah pasal ni.

.::Pernah sekali Mai and Abil pinjam or kite assume die sebagai ambik secara lembut la dari aiman sampul raye yg macam duit betul kau. Mesti ramai tau macam mane kan so Mai and abil pakat nak kenakan orang, kiteorang pun lipat-2 sampul tu kasi nampak real and letak dekat tgh jalan nak tengok sape yang kena :p tunggu punye tunggu sekali umpan kena daa~huahua,lawak tengok ade chinese boy yang tunduk ambil terus sorok dalam poket xD Mai and Abil ketawa kah,kah,kah dah . Kesian die kan tapi nak buat camne dah terkono dengan eden ^.^

macam duit real kan, sebenarnye memang yg real sebab xjumpe sampul tu xD
 .::nak dengar lagi tak ? okay kalau bosan tekan je close tu, tapi nak lagi meh nak cite lagi, best la cite. huahua.semuanye cite pasal form 5 la banyak sebab time tu best and ramai member best ^.^ alah okay lah cerita pasal sekolah ni sebab Mai dah lupe sikit. almaklum lah dah 19 so tue sikit (_ _') huk-3 . Sampai sini je lah and hope enjoy . thanks membaca and hope suke la bace entry Mai ni erh .

"I've learned that goodbyeswill always hurt,pictures never replace having be there,memories good or bad will bring tears,and words can never replace those feeling."

"When you think of memories you have made it with friends those memories become treasures"

27 comments:

kinara kinatara said...

syok je kina bace..huhu..bestya bila kenangkan zaman sekolah kan..eh..umur kita samalah..huhu:)

Nur Amalina Maisarah said...

heeee~tengss kina..wah same umur ke..bestnye :D rindu giler zman skolah

Awana Suzanna said...

hahahahaha... nakal ekh.... akak dulu pun nakal gak.. wlupun dak class sains IT.. tp tp kaki merayau sekolah.. so, dlm 2 3 taon hbs form 5.. sape lah tak kenal muka kitaorg nie... famous...!!

Nur Amalina Maisarah said...

kehkehkeh..hamboi pemes akak awana kite :D nakal sikit je sebab bosan la jadi budak baik kan kak :D hohoh

alia syuhada said...

Wah , kak ima , rock gilaa masa sekolah , hee , baru enjoy kan . akak pandai tak pe :D

Nur Amalina Maisarah said...

haha..kak Mai lah Alia xD hehe..tau xpe..skali skala kena jd nakal skejap :p eiii, xde la pndai mane :)

cerita best said...

Asalamualaikum...sori le pakjoe lambat terjah maklum la tgh final exam kt kolej hahah....nie dh abis dh blh le terjah cm dlu blk hhahahaha

Nur Amalina Maisarah said...

w'salam ^^ takpe la pak joe..janji sudi jejalan dkt sini :D

fadz said...

mai ni kira muda, bleh ingat lg zaman2 skolah.. akak ni da tua, da x brpa nk ingat dah.. :P

Nur Amalina Maisarah said...

haha..mmg mude lg pun :p agaga..eii akak lupe..cmne boleh lupe ni..hehe

chot ok..! said...

teringat zaman kenakalan di sekolah menengah dulu..otai kut kt skola..bila dah msk blja kt ipta,baru jadi ayu skit..sikit jer la..hahaha

Nur Amalina Maisarah said...

haha..samelah..mase kat u ni kurang sikit kenakalan tu..tp still ade -.- haha

FarhanahAdzlan said...

biaselaah tu bila dah habis sekolah ingat sekolah..saya baruu beberapa hari bergelar ex student dah rindu dngan suasana skolah..huhu

Nur Amalina Maisarah said...

hohoho..kan..rindu giler zaman sekolah T.T

Cik Tyra Lee said...

syok je kan zaman sekolah..:D

Nur Amalina Maisarah said...

huhuk tau xpe..sgt syok..rindu giler

chot ok..! said...

dah bsar kn,so kena kontrol ayu skit..tak blh nk nkl lgi..hee

Singgah dan Berilah sedikit pandangan tentang entry ini kalau sudi..:)

http://chot91.blogspot.com/2012/12/blog-chot-di-di-ambush.html

Nur Amalina Maisarah said...

hohoho..tau xpe..sekarang dah ayu :p hehe..opkos la sudi..

NIA SI DRUMSTICK said...

nakal jugak mai ni ekk..hahah..kesian chinese tu tau..hahaha

Nur Amalina Maisarah said...

agagaga xD dah bosan giler mase last-2 sekolah tu so nak buat kacau la xD

hananhadila said...

huahahaha , nakal lah korang . tu baru best kan :D

Nur Amalina Maisarah said...

hanan : haha tu pun belum nakal sepenuhnye xD igt nak nakal lg tp SPM pulak =..=

Eiqa Almond said...

Hahhaa..
Rindu kan zaman masa sekolah.!! :D

Nur Amalina Maisarah said...

hohoh.tau xpekan.kalau dapat sehari pun sokay dah :D

Cik Amal said...

best baca entry ni
haha
yg tak boleh blah part duit macam rm50 tu

Nur Amalina Maisarah said...

Cik Amal : hehe sebenarnye sampul duit RM10 je buat main budak chinese tu xD hoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...