Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

S-A-H-A-B-A-T :)

Assalamualaikum semua :)

Pasal Mai sudah , family pun sudah and now pasal member Mai yg awesome ;D .
Bukan nak puji tp tu mmg hakikat and i'm really proud to be their friend :D

Muke bangge ni ;p hihi

1.Jum mule dgn first best best friends Mai . Two of them ^_^

kiri Nabilah Syahirah [Abil] , kanan Nor Amalina [Fie?] hehe
.:: mula-mula nak story pasal Abil dulu , Mina nnt tau . Jgn marah :D
Abil ni kenal mase form 4 , sebenarnya dah mula tau die ade dekat SMKC mase f3 but xberapa baik lg or lebih tepat kenal [hehe] . Mase f4 kiteorg jd kawan . Then BFF ^.^
Abil ni simple girl , cun , tak senang marah , tak cepat touching and senang bawak bincang .
Alhamdulillah sepanjang berkawan dgn die xpernah bergaduh besar sampai bermasam muke .
Die sgt awesome and kawan yg baik :') Abil if u read this just want to tell u my
friend that i am really proud to be ur BFF ^_^

.:: hah masuk pulak al-kisah si budak Amalina ni :D dah kenal die since darjah 4 .
Mule-mule tak rapat sangat sebab die ade bestie die sendiri . hehe . Then mase f2 i guess
we all [gedik sikit] jadi rapat and BFF . hehe . Amalina is fun and sempoi friend walaupun
ehem die bertudung labuh [kehkeh] . Tp die bukan yg jenis diam siput je tp mmg
kalau nak menggile dgn die lah :D [HAHA]
Die baik , sopan [ye kot] haha , happy go lucky , jelita . [Haha]
Mina , aku betul-betul happy jd kawan kau . BFF always okay dear :D

2. Okay turn sape pulak ni . hehe , this is best-best friends Mai yg second

kiri Amira Farhanah [Mya] and kanan Nur Azira [Azie]

.:: Pasal Mya dulu erh Azie :D hehe . Mya ni Mai dah kenal die since sekolah rendah jugak .
Just mcm kenal gitu-gitu je [apek's style] . Jadi rapat mase f4 jugak :) Sebab cik Mya ni
her sit belakang Abil yg bermaksud Abil sebelah Mai [hehe] . Die sangat cantik , baik ,
lembut orgnya , tp suare kuat [haha] , fair , suka bergurau .
Mya study dekat Terengganu so susah sikit nak jumpe ;'( [sobs-3]
Mya , Mai suke sangat jd ur friend and seronok kenal Mya yg comel :D

.:: Azie punye cerita pulak lah lepas ni .
Ini budak Mai kenal mase f2 . Tp die kawan dgn org lain mase tu and mase f4 baru rapat
sebab die sebelah Mya and behind Mai :D
Azie baik hati , gorgeous , kawan yg cool , tukang gelak kalau Mai buat lawak ;p
Azie lg jauh study , dekat Polimas :O Lg susah nak jumpe
Azie , Mai rindu sgt nak jumpe Azie :) really proud to be ur friend dear ^_^

3 . Tiba lah mase si gagah perkasa [haha] , Mai consider mereka-mereka ni BFF Mai
tp tak tahu lah kot-kot dieorg tak mengaku ;p

kiri Mohd Ridhwan [Iwan] , tengah Abdul Zubair[Zack] and kanan Amirul Syafiq[Bon]
.:: Pasal si gagah perkasa semua ni biarlah pendek je sbb Mai dah penat xD [haha]
Iwan ni kenal mase f1 , jd baik mase F5 kot [hehe] . Die ni easy going person , baik ,
kacak bergaya , pelawak , fun to be his friend :D
Zubair ni kenal mase f4 and baik mase f5 . Zubir ni nampak pendiam
tp bile kenal ish-ish kalah murai [haha] , die baik , suke bertanding , hensem ^.^
Bon ni kenal mase f1, baik f5 jugak . Die ni byk mulut sikit , kalah Zubir .
tp die baik , ilmu agama bagus , peramah , suke bash org =.= Mai selalu kena .
But guys , Aku suke and enjoy being your friends . Koranglah
kawan lelaki aku yg plg baik dgn aku dkt dunia ni [chewah] xD

Okaylah sampai sini pasal member-member Mai ^.^
BTW bru perasan yg semua member-member Mai ni cantik-cantik and kacak-kacak
semua :D Sayang korang :)
Syukur dekat Allah S.W.T. sbb temukan Mai dgn korang semua . Syahdu pulak rase ;p
Teringin sgt nak celebrate aidil Fitri dgn korang .
Lastly trimas sebab sudi bace kemerepekanku ni :)
Assalamualaikum ^.^


2 comments:

LydSunshine said...

nak follow! Nak follow! Hehe.

Nur Amalina Maisarah said...

LydSunshine - Follow lah , follow lah ;D hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...