Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

"M-E-N-C-A-P-U-B"

Assalamualaikum w.b.t. ^.^

Hah Mai tau ape yang ramai orang nak tegur, mesti ade yang cakap 'eii salah eja lah word tu'. Hado den kesah, hehe, tak ade la. Sebenarnye malas nak eja betul-2 sebab ejaan die boleh mendatangkan salah paham bg yang tidak mengerti dan mereka-mereka itu akan menyalah fahamkan sehingga mengingatkan Mai mencarut =.= [okay kemerepekan apakah ini] maaf lah ayat tah ape-2 sebab malam tulis entry ni tersangat boring smpai Mai n roomate-2 Mai kebosanan kekutuan @.@ 

Okay back to the topic kan, benda ni dah jadi sangat pemes and familiar dengan life kite sekarang kan. Dah lah macam2 benda pelik je yg orang sekarang buat semata-mata nak pemes -.- huh bosan Mai. Bosan lagi kan..Okay first-2 bile dengar orang yang giler publisiti murahan ni one girl suddenly appear on my SUCI mind, haha. Cer teka,cer teka xD haha. nak tau tak,scroll bawah. Mesti ekau kenal punye xD

kecik je sebab xmau korang koma and dpt MC 5 days xD
Haha Mai gelak besar tgk vid budak ni, Mai mcm =.= ape kejadah video kau ni, aku kena chicken pop sampai seminggu lebih xde pulak bgtahu fb ke twitter. Hai kan dah femes sampai ke serata tempat, nasib bukan orang Malaysia kalau tak dah kena tulah dah den raso :D huahua. Yang tak boleh tahan duck face die tu. Hadoi even ade yang buat video macam sokong budak ni, Mai peduli ape Mai still nak kutuk coz die mcm xrase bersalah je buat macam tu. Roomate Mai tgk video die again and again [including me actually] sebab nak hilang stress xD



Okay yang ni Mai tau ramai yang tahu and tak tahu, so 50-50 lah kan. Mamat ni sebenarnye ade mental problem. Ekeke, kay tipu je sebenarnye die buat status without fikir and dalam bahasa kasar die 'bangang' =.= dah ramai budak fb yang mmg xsuke janji dimungkiri menuntut janji beliau yang hanya palsu semata-mata. Kesian Pandalela sebab ramai tak percaya. Kan dah pemes Johari Pain [opps,did I just say your name out loud xD] Kau tau, sampai deactive FB Mamat ni. Keh-3

Ketaq kepale lutut letak gambaq die ni
Urghhhhh (_ _') Tak rela I letak gambar die ni sebab rase meremang bulu roma tahap gaban kalah waktu dengar cerita hantu. Errr since die buat macam-2 die dapat lah raih perhatian sikit kan from malaysia but still nak cakap punblisiti murahan -.- Mai tak suke die sebab mule-2 nampak macam nak berubah at last tetibe Kau macam -.- urghhh, tak suke lah. Dah malas kutuk. Hehe and beliau seangkatan dengan Didie Alias I think. Sorry to their Fans tu pun kalau ade la ['.']

.:: Okay stop it Mai, nanti ramai koma bile bace entry kau kali ni. Actually malas nak letak gambar depa tapi takut korang tak kenal pulakkan. and know what Mai copy image dekat lappy and serta merta delete. Haha, kay kejam. Just nak cakap tak perlu lah nak buat something bad just nak dapat perhatian and jadi femes sebab biarlah kite terkenal dalam kalangan orang sebab budi kite, akhlak kite . ape dapat kalau femes sebab bad things and Mai tak tahu kenape skeaping je dalam entry ni -.- Haha. So nak buat something fikir dulu kay guys and dear lovable readers. and last words OPPA GANGNAM STYLE =.=

8 comments:

LydSunshine said...

Haa... berani la kutuk aZwang Ali kat blog. Dia saman kang, masuk melodi ko.. Tak takut keww... hewhew..

Nur Amalina Maisarah said...

haha..auww takut pulak rase :p hehe . ala, jangan lah takutkan . hehe

Nurul Iman said...

haha dorang semua nie suke cri publisiti murahan..jgn tiru gaya diorang..

Nur Amalina Maisarah said...

haha..kan :D wah rajin bace entry lame ^.^

kinara kinatara said...

nak stuju jugak boleh?huhuhu:)

stuju ngan tajuk entry nyh..huhu..:)

Nur Amalina Maisarah said...

hihih..boleh je kina :D tenkiuu bace

Farra Izzaty said...

hahaha xD Paling tak boleh bla gambar pertama tu .. Rase macam nak kebelakangkan kaki pastu naik kat muke dia xD

Nur Amalina Maisarah said...

haha..dengan hormat dipersilakan xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...