Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Dam dam dum Bunyi Mercun !

Assalammualaikum w.b.t. readers ^.^

Semoga korang semua sentiasa sihat and berjaya . Chewah . hehe . Raya tahun ni pretty awesome lah sebab macam-2 benda jadi . Even at first tu memang tak ade langsung feel raya -.- nak dengar lagu pun rase kosong,kosong,ong [najwa latip] . Then bile start je first raye dah ambik mood dah . Makan lemang perghh sedap sangat , Mak long yang buat bahan , ayah , arief and pak long yang bakar . Sedap-2 . Mase first raye tu makan rendang , makaroni cheese yg mok su buat , I like , sedap :D erh terbodek pulak . hehe . duit raye jangan cakap la still dapat u , i mude lagi even dah 19 , okay perasan :p




Kat atas ni gambar family Mai , kali ni sempoi sikit ambik pic xde la skematik sangat keras je duduk . Then raye dengan kawan-2 . Tak de la semua kawan-2 . Abil tak de pun ngan Azie and Mya . Pergi hang dengan Amalina , Zubair and Iwan ^.^ . Sebenarnye ade agenda di sebalik keluar bandar tu tapi biarlah rahsia . hehe .


Hah ni lah antara bestie Mai yang Mai sayang . Seronok sangat keluar time tu tp dieorang Mai tak tau la sebab kawan dengan Mai ni bosan sikit , hehe . Tak plan sangat nak buat ape time hang tu so jadi pelik sebab kiteorang pergi bahagian perabot , barang elektrik la . haha . Memang sengal pun ade . Hehe , next time hope dapat hang out dengan korang lagi ^.^ Nie je la cerita raya Mai , best sangat tahun ni and hope tahun depan pun best ^.^ . Kay la tu je . Wassalam and sorry sebab bosan kan . hehe .

5 comments:

i'm ur lover's said...

part last sekali x leyh blah.. HAHAHA:D

Aida the Pinky said...

salam mai, akak dh folo..
thanks sbb suggest idea pd akak..
akak pon xperasan ade word verification tuh..he:)

Nur Amalina Maisarah said...

W'salam :D
akak Aida ^^ sesame je..saling mengingat amaln mulia..chewahh xD

Nur Amalina Maisarah said...

W'salam :D
akak Aida ^^ sesame je..saling mengingat amaln mulia..chewahh xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...