Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Icon shoutbox part two [lelaki]

Assalmmualaikum w.b.t..

Hah ni nak bg shoutbox icon yg version lelaki pakai songkok..comel tak ? hehe.. Kalau nak yg version gugurl tekan MICKEY. So nak ambik ambik la kalau prempuan nak ambik je ^^ hehe.. Nak komen and no need to credit bagai kayh :D





Hah korang ejas la saiz kalau over besar an ^^ Wassalam and arigatoooo

Tak kait : esok test kau tp Mai bukak blog rilex je T^T ntah hape-2

4 comments:

Nieyxzha Hassan said...

rajin kasi freebies ^^

Syazrin Rayhan said...

Assalamualaikum, jom join segmen ney. Kalau menang boleh dapat rm100

http://awanflufy.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, rajin dye yew.. comel doodle lelaki pakai baju melayu tu.. hee :D

Pencarian blog list. Tak perlu buat entri. mudah bukan? jom join :D
http://sweetsour93.blogspot.com/2013/01/pencarian-new-blog-list-untuk-tahun-2013.html

Nur Amalina Maisarah said...

Nieyxzha : hehe kalau bosan buat la ^^
Syazrin : tengss invite ^^
Ekatikah : heee tengs..insya-Allah join ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...