Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

SEGMEN : Jom Usha

Assalammualaikum w.b.t..

Hah sekali lagi Mai join segmen orang anjurkan ^^ Selain dr nak up kan followers nak jugak support segmen dieorg ^^


Okay done syarat for this segmen..simple je seronok nak join..by the way yang nak join cepat sebab dah nak due date dah xD 11.59 malam ni :D Wassalam nak makan :D

Tak kait : Result dah dekat jantung pun dup dap dup dap, kalau result tak bagus good bye blog n twitter T.T

8 comments:

MIRRA NADHIRA MUSTAFFA said...

hai awakk ! terima kasih join :)

#senarai peserta AKAN diberittahu :D

MIRRA NADHIRA MUSTAFFA said...

senarai peserta TELAH diupdate :)

http://beautyshinju.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-segmen-jom-usha.html

Engku Muzahadin said...

Datang follow sini dari segmen yang sama :-)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-usha.html

Pelangi Senja said...

hai dari segmen yang sama..:D
datang usha d sini.. n follow
http://onakdayungbiopar.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-usha.html

Wahida Fitriah said...

done follow.dtg dari segmen yg same :D

http://wahida-fitriah.blogspot.com/2012/10/segmenjom-usha.html

Aimi Syahirah said...

Salam. Ur blog really nice!=) Jom baca kisah penipuan lelaki durjana ni! http://www.aimisyahirah.com/2012/10/laporan-polis-telah-dibuat-terhadap.html

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2012/10/segmen-jom-usha.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...