Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Bilik tidur yang awesome ^o^

Assalammualaikum w.b.t. salam hamba hulur tanda ingatan~

Chewah menyanyi pulak di awal entry. Hambe sebenarnye kena buat kuih ni tapi hambe sempat lagi untuk menulis entry. Ibu hambe telah menjerit-jerit menyeru name hambe. Sebelum hambe mengundurkan diri biarlah hamba berkongsi dengan tuan-tuan hambe sekalian xD haha, okay stop drama Melayu lame. Hah ni nak tunjuk dekat korang-2 bilik tidur yang awesome ^.^ v

1.Bilik tidur di angkasa lepas !
 .:: bukannye bilik tidur dekat planet mane-2 la tapi ala-2 angkasa lepas gitu kau :D Mai rase kalau tidur dekat sini mahu nyenyak 10 tahun sebab rase macam terbang~ I believe I can fly~ Haha, so jom scroll lagi :D

Macam terapung kan ^.^

2.Bilik tidur dalam...air??
 .:: Hah dalam air cik Mai ? Acamano den nak tido? [kate oghang nogori] Haha, [gelak penuh berjaya], Ekau buleh tido lah, sabap lu biaq cek tunjukkan kat demo guane nak tido [perosak bahase berjaya -.-] .
So ape laghi, hang scroll ke bawah ^.^

Wuhuuu~jum tangkap ikang ^.^

3.Bilik tidur atas air :D
 .::'Erh aku tampor jugak budak Mai ni, td dalam air ni atas air pulak @.@' . Erh macha rilex-2 jangan terkejut, comel bebenor muke kome terkejut. Ni nak cakap yang bilik tidur ni dalam kolam mandi. Alah cmne nak cakap erh hah korang tgk lah kat bawah, macam best tp kompem sejuk~grrrr [ketaq]

Wah awesome kan tp silap haribulan tergolek dlm air xD help~

4.Bilik tidur ke playground ?
 .:: Hah ni kalau kau dah puas tidoq, kau boleh main pulak. Kire macam function 2 dalam satu la ni. Erh excited pulak Mai ni :D [kepale otak suke main] Lagi satu kalau kau lambat nak pi sekolah kau terjun je dekat slider tu terus mandi keluar panggil bibik pakaikan baju wkwkwkw xD [kalau ade bibik la]

Kalau spongebob dengan patrick ni msti excited
5.Bilik tidur girlyyyyy gitu~wauuu,lembut aku nyah
 .:: Hah ni bagi yang obses pink mesti terkinja-kinja macam anak tenuk baru lahir. Seronok lettew [trend lah tu yg gedik]. Mai pun suke pink tp bukan tahap tapir lagi la so kire suke tgk and pakai la [okay dah merepek -.-] So scroll la nak tgk :D

Silau mate Aishah 50 sen *.*
6.Lastly bilik tidur pilihan Mai
.:: Bilik tidur ni simple cool cantik comel awesome brilllllliant [mcm tuan blog ni,maaf terpuji diri sendiri] . Tapiiiii ni bukan bilik Mai kalau tak sekarang tengah tidur dengan bahagia tak berblogging dah sebab bilik beshhh sangat :p So nak tgk scroll ke atas, erh ke tepi, erh ke bawah daaaa~

Awesome kan :D arghhh jelesssss dgn tuan bilik
So tamat lah sudah entry kali ni :D So ape pilihan bilik korang ? Merah mak ngah ? Biru laut ? Kuning siuuooo [cmne eja tah] , orrrr hijau naung [ibu slalu ckp gini] . Hahaha, made your choice people because it will influence your future xD [haha, tu merepek] Okay sampai ketemu ya di lain entry. Muah :D Wassalam btw leave la msg dekat cbox baru Mai tu :p huahua

Tak kait : Actor hensem Jonny Depp takut badut since kecik and know what same with Mai ^.^ v we olszz sehati sejiwa u olszzz :p

4 comments:

Asmar Arafad said...

wah bestnyer kalau dapat bilik camni, done follow back

Nur Amalina Maisarah said...

Best kan :D terime kasih follow <3

Nur Amalina Maisarah said...

ni mesti bangun tido terus nak gelonsor mandikan xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...