Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Ku sangka perempuan rupenye.... 'o'

Assalammualaikum w.b.t..

Hoooohoooiii :D Nampak mcm cerie kan, actually biase je, hehe. Kalau tulis entry mmg cerie slalu except dalam entry yang emo-2. Okay straight to the point la tajuk tu mesti macam tertanya-tanya habis kalau perempuan ape pulak kan. Hah ni la yang kami nak cerita kat hang xD scroll ke bawah :D

cun kan ? scroll lagi
miss world kau :D
cantik gilosssss
speechleess -.-

Hah dah habis tgk, nak tgk lagi search dekat En.Google, kau taip....... Pondan Thailand xD haha, ni bukan perempuan tulen la tapi errrr lelaki palsu ? Aduiii Mai pernah tertipu dulu sebab tgk cunn giler kot sekali cik pon -.- Adui ni lah manusia yang xikut fitrah kejadian yang asal. Allah dah abgi jadi lelaki, hensem-2, macho-2 boleh kawin dengan perempuan kiut-2 and 'asli' kau pi ubah pulakkan . Ish-3, istighfar Mai. Thanksss bace entry kali ni :D wassalam ^.^

7 comments:

Kira Astech said...

hhehe,,tpi mmg cun abes la,,mengalahkn pompuan lol

Nur Amalina Maisarah said...

haha..tau xpe xD cun dr perempuan kot

tips kecantikan said...

Saya tertipu.. Cantik sangat..

Nur Amalina Maisarah said...

haha..kan .. ? xD cun sgt kot

Nurul Iman said...

haha dah pnh dgr cerita nie. 1st time tgk pn nampak mcm perempuan tulen. terkejut giler bila tau die nie ermmm...

Cakap Bisa said...

tergugat ka? hehehe

Nur Amalina Maisarah said...

Nurul Iman : kan mcm perempuan real kan, konfius jadi :D
Cakap Bisa : erh kuang ajak hang xD xtergugat lah sbb aku tulen :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...