Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Karenah di laman sosialnye pun adoi -.-

Assalammualaikum w.b.t.

Ooohooooooiiiii, hoiiii, senyumlah, senyumlah ahai cek mek molek. Hah nak bace kena sambil senyum ^.^ Awet mude kau. Tengok Mai mude lagi kan :p haha. Okay topik of the day is macam yang dinyatakan dalam tittlt kat atas lah kan [malas nak taip lagi]. So nak share ngan korang kot-2 korang pernah nampak or terjadi kat korang sendiri :D Kalau terasa awal-2 Mai mintak ampun beribu ampun sebab entry ni just for fun and seronok-2 [maksud same lagi -.-] . So jom kite scrolllllll ke bawah ^_~ 

1] Upload pic letak caption "Aku xcomel macam korang"
 .:: Bile Mai nampak je caption tu dinyatakan dengan megah oleh sang pencipta status Mai macam what the ayam -.- Bukan nak marah tau tapi geram je xD haha. Kau memang comel, cantik, ayu n gorgeous tak payah cakap macam tu supaya di puji. opsss terlepas [cakap la bukan kentut :P]. Pakej lagi siap cakap kalau suke like kalau xsuke berambus, aduh pedih ulu hati bace rase kena cari gaviscon la kejap T . T haha xD tengok Mai tunjuk contoh dekat bawah . Hah Mai nak gabung terus la dengan satu kes lagi di mana gugurl kite ni puji sesame sendiri tanpa henti contohnye macam kat bawah :D huahua, dun be mad, Mai kat sini nak bergurau :p

haha, gelak ayam aku mase aku buat ni xD pernah jadi woii :D
2] Mencari publisiti
 .:: Mai pernahkan buat entry pasal mencapub ni but yang ni secare kecil-kecilan gitu :D haha. Yang ni die cakap kumain besar, tapi cakap hang tak selupa bikin maa~ Bile kena bash die cakap ade orang hack die, ade orang fitnah. What the pizza hut -.- Dah buat mintak maap la.. Orang tak marah orang rejam je xD haha. Hamboi kejam bebenor Mai kan :p tengok contoh kat bawah. Mesti ade yang sentap mak Jemah ni kan

Huahua, amacam pernah nampak ka aci ? :D
3] Giler glamorrrrr gitu
 .:: Hah ni satu lagi die buat caption dekat satu laman sosial yang dikenali sebagai chirpppp [bunyi burung]. Die cakap rechirpppp kalau sayang ...... gemar kalau sayang ...... apekah keayaman di situ -.- Tak perlu la buat macam tu. Hehe, emo sekejap. Maaf, maaf . Saya tak buat lagi . Kalau ade orang tegur mintak maaf cepat-2 ye adik-2 yang dikasihi sekalian dan dilambungi. Baru orang tak jadi marah. Peaceeee ^.^ v

laman sosial rechirpppp -.-
.:: haha setakat ni la dulu erh kawan-2 yang di tenungi sekalian. Penat buat gambar-2 yang tah pape kat atas ni semua -.- Kepale pun sudah pusing so nak pi rehat :D So thankssss bace entry kali ni, pade yang sentap mak Jemah harap maaf bukan nak mengata tapi menegur saje. Jangan suke buat orang sakit hati. Bukan takut nak menegur depan-2 tapi takut akan meruntuhkan silaturrahim antara kite ^.^ Sayang sikit mehhh, alooolololo, bucuk bebenor. Okay, wassalam n feel free to drop your comment. anything yg xkena boel complaint okay ^.^ kalau ade typos sori taip laju-2 tadi :p

Tak Kait : Takut tengok badut even muke dieorang hepi tapi boleh jadi nightmare dekat Mai ~.~


12 comments:

Haruno Hana 하나 said...

setuju! tak berapa nak berkenan ngan situasi cam tu ;) hee

Nur Amalina Maisarah said...

heee~ kan :D sangat-2 biase n xsuke situation mcm tu..thankss cik hana datang melawat n bace ^.^

Nurul Farahizzati said...

hahaha.. btol3.. satu lg yg pasal agama tu.. kalo islam-like, kalo kristian-share and so on.. bukan tak bangga jadi orang yang beragama islam. tapi, kalau nak buat survey pun, buat la cara yang betul. takut nanti, ada yang pk tang lain pulak.. just an opinion from me :)

Nur Amalina Maisarah said...

hihih,setuju sangat dgn awk ^.^ thankss sudi bg opinion :D appreciate that :D

Nur Irdina said...

setuju sgat2.. kalau dah gmbar buruk , pegi upload wat pe kan? hehe.. :D

Nur Amalina Maisarah said...

haha..marah bebenor irdina :D ekekeke

amirah ruzailan said...

hihi kita suka post ni :)

Nur Amalina Maisarah said...

hihi..bagus kalau suke :D kite pun suke ^.^

hananhadila said...

hahha . mencik btol manusia jenis macam ni :P

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

comelnya doodle-doodle tu! :D anyway, stuju sgt!

Nur Amalina Maisarah said...

Miss awesome : tengs gune paint tool je mse ni..kan sangat sengal dieorang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...