Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

5Dedikasi Tinggal Kenangan :D

Assalammualaikum w.b.t..

Okay sebelum masuk pasal entry tu nak jamu mate korang-2 dengan gambar The 5 Dedikasi :D Btw nak cakap nilah kelas yang paling Mai sayang ^.^


Besar punye gambar sebab nak bagi clean n clear ;p Huahua.Okay nak bagi spesel Mai nak buat pantun khas untuk setiap sorang makhluk dlm ni ^.^ hehe . Btw, kalau ade yg terase dgn pantun tu awal-2 I'm sorry and jgn terase kayh ;D


Hehehehehehe,gelak panjang sebab puas hati dapat siapkan ni.Penat mcm buat assignment je rase.Tapi at least ni seronok ;p Hehe, byk kenangan manis dgn kelas 5D ni.Sampai Mai pun jd budak nakal sebab dieorang yg nakal ni ;p Ade satu mase cikgu panggil kelas kiteorang 4Dosa -.- haha . Antara kelas paling bising and selalu bg masalah dekat tp kiteorang baik tau cikgu :D hehe..Itu sajelah pasal kami.Wassalam ^^

Ps : Kalau ade budak 5D yg bace , aku nak korang tahu yang aku sayang korang :D chewah geli dengor xD

2 comments:

i'm ur lover's said...

rindu lah yg blkg zubair tuh.. hahaha:D kbhai! :p

Nur Amalina Maisarah said...

ehemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...