Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Doodle Bertukar Menjadi Felt Craft :D

Assalammualaikum w.b.t. umat Muhammad sekalian :D

Selawat kejap. Okay macam tajuk atas wah macam cite Digimon, garurumon bertukar.... err tak ingat xD Okay malas merepek repek sangat so straight to the way la. hehe. Petang tadi tetibe Mai meroyan nak buat felt craft yang dah berbulan terbengkalai atas gobok [wah loghat ape ni, ke salah eja -.-]. So tadi ambik balik sambil tiup habuk kalah cite zaman pra sejarah habuk tu :D Dapat ilham nak buat sebabkan doodle yg baru Mai buat beberape hari lepas :

Ni Mai bg name Enamor or Ena for short xD

Taraaaa~ okay tahu xlawa -.-



Okay even craft yg Mai buat tu totally indah khabar dr ghupe die xD But slowly la belajar buat sebab ni first try craft siap ade body kaki tangan sebab biase Mai cacatkan craft Mai dgn bagi kepale je xD Jadilah kan dari mate je :p Tu yang rakun comel kepale besar tu, tu la Ezu Mai :D Comelkan same cam kat header Mai yg Mai lukis ^^ Later Mai akan buat due si comel ni jadi freebies so nantikan lah okay ;D Wassalam

Tak kait : Aceeerrr komen sikit ^^ hihihi

4 comments:

Abak@Pedamba Cinta Penuh Mahabbah said...

Waaahhhhhh!!!! terbaiikkkk la...

Nur Amalina Maisarah said...

Abak : hehe..thanksss ^^
Rabiatul : Bestnye name awk :D
thankss ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...