Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Review Pemenang The First 'G' Giveaway by Miss Lulla #2

Assalammualaikum w.b.t..

Kali ni pemenang kedua pulak :) Alhamdulillah pemenang sebelum ni yg Mai review senang dengan komen Mai tentang blog dia :) Jadi tgk bawah untuk tgk header pemenang kedua ^^


Blog yang bertemakan hitam and merah. Ade bunga ros merah lg dekat background. Alhamdulillah loaidng blog okay sangat. Cantiklah. Kalau slow tu masalah broadband korang lah tu. Silalah bayar cepat [ceh cakap org xD]. Widget penting semua ada and nampak macam blog Fatin ni still baru so korang boleh la lawat jalan jelajah terjah what ever dekat blog dia and follow lah Fatin :D Support her ^^ Pasal kekemasan boleh ditingkatkan lagi bagi balance widget kiri and kanan or buat sebelah column je widget bagi nampak kemas :) Baru comel gitu. Gaya penulisan islamik and korang boleh la bace buat  teladan and tambah ilmu kite ^^ Btw Fatin pun suke join contest GA and segmen bagai so korang boleh jugak promo dekat blog dia untuk join GA korang :D Moga Fatin berjaya di dalam dunia blogging and mestilah di akhirat kelak :) Tahniah sebab menang review even dapat dr blog Mai yg xseberape ni. Harap komen dapat diterima :) Kalau tak sorry sangat2 ^^ Wassalam

Tak kait : Yeayyy dah dapat benda yg didamkan selama ni, Alhamdulillahh :D

2 comments:

Mujahiddah Agama said...

tima kasih....
InsyaAllah, akan cuba memperbaiki apa yang kurang....
Sangat menghargai apa yang dikomen..

Nur Amalina Maisarah said...

hehe alhamdulillah Fatin suke :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...