Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

"Simple GiveAway Bintang Mencari Cinta By Cik Akak"

Assalammualaikum w.b.t..


ayat cinta xD : "Cinta sentiasa hadir dalam hidup setiap manusia, bukan hanya cinta pada kekasih namun juga cinta pada Pencipta, ibu bapa, adik-beradik dan juga sahabat handai. Namun cinta yang kekal abadi hingga ke syurga hanyalah cinta kepada Allah, Tuahn semesta alam"

.:: Keh3 malam ni tak jiwang la pulak Cik Akak so tu je la yg terkeluar. Biase kalau mood jiwang ayat tu dalam kepala otak je tak pernah nak dikeluarkan :p Kay tamat 17 Mei jam 8 Malam. Kalau ade ayat cinta yg menarik perhatian Cik Akak kite ade la pemenang kalau takde so gune encik random la ye :D Join la kay sebab hadiah agak menarik :D Tekan banner purple tu kau. Wassalam

Tak kait : Alhamdulillah akhirnye menang GA yg Mai join. Siap doa segala. And menang :D Alhamdulillah

7 comments:

Nao Mei said...

hahaha...makseh mai sudi mencari cinta bersama cik akak :)

Cinta tak semestinya pada pasangan je kan dik..cinta meliputi semua benda hidup kat dunia....kerana Cinta keindahan :)

Nur Amalina Maisarah said...

cik Akak : hehe, my pleasure :D betul tu. Cinta sgt luas :) hehe

Cik Bunny said...

thanks tag. jemput join giveaway saya =) http://inspirebunny.blogspot.com/2013/05/giveaway.html

Nao Mei said...

Cik akak cinta datang menghantar link peserta GA cinta.....

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/05/senarai-peserta-simple-giveaway-bintang.html


Semak link...jangan lupa BW rakan2 yang lain...semoga berjaya memikat hati cik akak dengan ayat-ayat cinta tu...hihi

Rieyn Anna said...

hai..singgahbw dan follow dr segmen sma..jom follow me back ya kalau sudi..:))

http://qasehreena.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-bintang-mencari-cinta.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...