Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

"Segmen : Kenalan Blogger , Hamizah"

Assalammualaikum w.b.t. xjawab dose kalau jawab awesome :D

Tag : D.I.A

  • Nama : Nur Amalina Maisarah Binti Abdul Rahim Bin Abdul Rahman [Hambik panjang bebenor :p]

  • Suka apa : Suke main2 kot and suke merepek

  • Saya seorang : Peramah di laman sosial and depend la dekat real life sebab tak boleh percaya   orang sangat, comel dan menarik xD wkwkw 

  • Blogging since : Since May 2012, baru lagikan :D 

  • Saya suke blog : Blog sendiri suke jugak xD Blog Fatin Liyana, Faiz Tapit, Mr.K, En.Kopi 

  • Facebook or Face The Book : Face The Book bile time dekat exam je la kalau tak facebook je :D 

  • Quotes :  Awan keluarkan air hujan sebab tak mampu menampung air, manusia mengeluarkan air mata sebab tak mampu menampung kesedihan [chewahh]
 Tu je la. Tarikh tamat 4 jun and maybe akan bertukar. Hadiah 3x review and 10x bloglist. Jom la kome2 semua sokong sahabat kite ni :D Wassalam

Tak kait : Penganjur, sponsor la topup sikeeetttt xD wkwkwkw






2 comments:

Hamizah Othman said...

hehe

Assalamualaikum ,

Thanks join awak ! ^^

nak topup ? In Sha Allah

Nur Amalina Maisarah said...

hehe tak payah la gurau je xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...