Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

"Segmen : Akulah Terhebat by AS"

Assalammualaikum w.b.t..

Mai jeles tengok gigi die berkilau xD

Kena nyatakan kenapa Mai terhebat. Sebab Mai adalah yang terhebat [setelah berfikir hampir 2 bulan...] , Mai tak dapat nak fikir pun ape alasan Mai terhebat so hebat tak ? wkwkw. Okaylah serious sebab mmg tak dapat fikir ni. Sebab Mai suke bagi freebies yang hudoh untuk korang walaupun baru 4 ke 5 ketul. Mai suke share lirik lagu yg Mai suke bukan korang suke, Mai tak suke tunjuk muke sebab nanti kalah abang dekat banner atas tu. So Mai terhebat tak ? :D weheeeee~ Tu je la *sambil tunduk hormat pade tetamu yg lalu lalang.
Tu je kot. Seriously nampak senang syarat tapi bile kau nak rangka why kau terhebat speechless -.- umpama unta yang tertelan banyak pasir di gurun tanpa ada oasis. Wassalam.

Tak kait : Mai masih tak paham apesal gigi encik dekat banner tu giler shining ? =..=

3 comments:

syakirah said...

Hehe . Sangat lucu . Meyh Myra jawab sebb pakcik tu model yg terhebat HAHA . btw, terima kasih join yee ;)

Nur Amalina Maisarah said...

Myra : oh la patut la gigi die shining giler xD okay my pleasure ^^

Alien Ohsem said...

Take a look. XD

http://alienfromthepluto.blogspot.com/2013/05/segmen-akulah-terhebat-by-as.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...