Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

“Giveaway Canon Camera By Miraa Hussin”

Assalammualaikum w.b.t..


"Saya nak menang hadiah ni sebab mule2 memang saya ingatkan camera betul sekali tertipu daa~ xD wkwkw. Memang excited siap pikir nak kalau lah menang :p Hoho, alang2 dah bukak so join je la GA ni and untung sabut timbul untung batu tenggelam. Boleh menabung sebab menabung tu sikap yang bagus tau adik2"
Hah tu je la sebab nak hadiah tu :D hehe, boleh pekena member la macam ni kalau menang ^.^ So Mai nak tag awak dan awak. Tu je la. Senang kacang goreng syarat die so jom la join. Kau klik je banner comel tu okay ^_^ Wassalam.

Tak kait : Diganggu lipas terbang pukul 3 pagi T.T Rase nak menangis je. Sobs3.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...