Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Freebies : Cik gadis

Assalammualaikum w.b.t..

Hari ni tetibe demam nak bagi kau2 freebies sebab doodle gadis2 ni dah lame terperuk dalam lappy. Nak bagi die ambik udare luar [kay macam orang gile -.-] . Kalau nak ambik la but leave komen. Tak mintak credit bagai pun ^.^ [macam ade yg ambik je ;p] hehe, kay tgk la bawah and buruk. kbyeee xD


Okay bawah ni Mai saje je lokis lokis nak tunjuk something. Kalau korang paham bagus lah. Kalau tak paham, pahamkan :D heee selamat beramal :p
Tu je kot kalau tak paham tanye la erh. Jangan lupe komen kalau ambik even Mai tak tahu ape motif untuk diambik kan xD btw jangan cakap korang buat ye nnt babap. Wassalam

Tak kait : Ade care tak nak lupekan someone dengan mudah selain cari orang baru untuk dijadikan crush ? :p hehe gurau3 xD

5 comments:

ieta said...

Akak suka freebies yg wrna pink n ada button2 hitam tu. Sgt2 cantik. Fhm sgt maksud tiga gadis tu... Caranya? selalu2 baca al-quran dan sibukkan diri dgn pelbagai aktiviti yg berfaedah.
Selanjutnya boleh baca dlm n3 akak ni http://ieta-myblog.blogspot.com/2013/03/mengatasi-permasalahan-remaja.html

Nur Amalina Maisarah said...

Kak Ieta :Thanks kak Ieta :D Okay Mai dah bace dah. Really good info ^^
Lissa : hehe, tenkiuu dear :)

anis Sk said...

comel lah kak. mcm tuan die :D mcm blog die jugak. hehe

Nur Amalina Maisarah said...

hehe..tengsss :D doodle n blog je comell..tuan die tak pun :D hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...