Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

"SEGMEN:6 pekara tentang saya II"

Assalammualaikum w.b.t..


Aiiihoiiii diggedii [macam cat dog x ? :D] . Okay ni memang segmen tapiiiiiii dengar dulu lain sikit. Mintak 6 Perkara pasal kite so inilah jawapan die :

1] Dari luar nampak pendiam, ade yang cakap nampak mcm garang [sedih T^T] tapi insya-Allah bile dah kenal Mai boleh layan otak korang kalau korang pun giler-2 tapi kalau korang jenis diam siput Mai pun kena jadi siput jugak :p haha

2] Sangat-2 pemalu and keyakinan diri tu kurang, pemalu tu xde la sangat cume malu pade benda yg sepatutnye la tapi yg keyakinan diri tu sedang cube diperbaiki ^.^ v peacee yooo !

3] Suke benda yg comel-2 macam kartun kiut-2, kucing, panda and benda yang comel-2 furry-2, fluffy and kiut lah [sape xsuke benda comel cik Mai oiii :p]

4] Kalau dah obses dgn something hadap 24 jam pun takpe contoh mcm blog ni, harap kepale rase dah pening je tenung die lame-2 kalau tak tak tidur kot xD huahua

5] Suke cube buat orang happy dengan lawak, benda yg nak dicakap sebab tak suke tgk orang stress because i'm a simple gurl guyzzz tak suke stresss ni. [nnt darah tinggi -.-]

6] Kalau suke dekat someone tu akan simpan dalam hati menjadi khazanah alam sampai orang tu xkan tahu langsung [okay maybe die boleh nmpak tapi die buat xtahu kot T^T]

Dah habis, actually byk lg pasal Mai kalau nak kenal tu klik floating button tu [twitter n fb :p] hahaha, kay tu je nak ckp and have a great day guyss. Jom la join sebab tarikh tutup akhir november n mungkin dipnjangkan or diawwalkan ^^.

Nak tag kawan baru which is Fasya dengan...ermmmm dan iera lee yg blog die awesome.Checkiduppp la blog depa yup ^.^

Tak kait : Hati dah mule takut nak suke dekat seseorang sebab takut hati yg rapuh ini akan terluka lagi [wahhhh jiwang siot aku,macam awie dalam sembilu-ayat sam :p]

15 comments:

kinara kinatara said...

wah banyak juga persamaan kita...number 3 2.ye..huhu...:)


kina follow sini juga ya:)

Nur Amalina Maisarah said...

hikhik :D wahh best la same ^.^ btw thnakss follow

Fendy said...

folow sini...xjoin segmen pon...cuma baca 6 perkara ni je...slm kenal

Nur Amalina Maisarah said...

terime kasih ^^ salam kenal jugak n dah follow fendy

Ayuni Yusop said...

Samalah dengan Yuni. 1 dan 3. Orang yang tak kenal Yuni, mesti akan kata yang Yuni ni sombong. Sebab Yuni ni pendiam je. Tapi bila dah kenal Yuni, Yunilah orang yang paling peramah. lol

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/11/segmen6-pekara-tentang-saya-ii.html

Nur Amalina Maisarah said...

hehe..biase lah tu..ramai kot arg macam kite..ekeke..nmpk pndiam bile dah kenal Masya-Allah xD

Aimi Syahirah said...

Hi dear! Wah bestnya blog ni! ^^ Jom singgah saya pula.. http://www.aimisyahirah.com/2012/11/me-as-gypsy-girl-in-urban-street.html

Cik Que said...

datang dari segmen yang sama..sye follow awk ye..^_^

pha is said...

datang follow sini dari segmen yg sama....
pemalu tu kan sifat yg bagus.. cma jgn berlebihan.. hehehe

Nur Amalina Maisarah said...

hehe..malu tu malu tp mmg xberlebihan sgt ^^

cweet pinky said...

jom CP aja jadik seceria CP , hehehe , CP nih orang yang hve alot , alot of konfiden , mai CP jadik siput , eyh3!! SIFU !

Nur Amalina Maisarah said...

wahhh~untunglah CP :p hehe, okay nak bersiput lah dgn CP erh bersifu xD agaga

QasehnyaRania said...

cik lobak singgah dari segmen yg sama salam kenal..
new follower ;D

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/11/segme-2-6-perkara-tentang-saya-ii.html

Nur Amalina Maisarah said...

ihiiiksss lobak :3 sedapnye :D hehe btw thanksss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...