Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

Assalammualaikum w.b.t..

Join lg segmen lewat malam cenggini sebab dop tau nak buat ape :D So yg nak join klik je la erh banner kat bawah.. :D Ade orang tag Mai so Mai join je la. Lagipun tuan blog ni which is Kak Mia selalu jugak ke blog Mai :D [erh name pun hampir same, adakah ade pertalian darah 'o'] huahua.


Syarat simple je so join :D Followers Mai sekarang ade 286 orang ^.^ Praise to Allah :D
Kena buat tagline errr kalau mai buat dalam bntuk gmbar ke boleh x ? hentam je la labu kan xD


Haha wane wani kau tagline tu xD So sebab Mai suke blog kak Mia sebab ade kak Mia, alolo sweet x ? xD ahhaha, sebab entry kak Mia best blog pun kemas and cantik ^.^ Tu je la sebab Mai suke blog kak Mia. Lagi satu Kak Mia rajin BW :* hihi. Khoiii n Wassalam

Tak kait : Alhamdulillah Malaysia menang dgn Loas kalau x, xmkan durian Mai hari ni xD

24 comments:

Mia Liana said...

terima kasih ya mai sudi join segmen kak mia ni...

dah check entri dan lengkap.

AyuInsYiraH said...

assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

✖BossKucing✖ said...

BW+FOLLOW blog ohsem nie.. #288
dari segmen sama.. :)
salam kenal :)
http://sikucingsengal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html ----> gudluck :D

Eraz Fadli said...

Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Najihah Hasin said...

Bw.. jemput singgah and see new entri… dtg dr segmen yang sama…http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

yeenMiscelivious said...

salam.. yeen dari segmen yang sama
jemput singgah jika ada kelapangan ^^
http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Azwar Syuhada said...

Azwa datang terjah dari segmen yang sama.. =D

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

EMMYMAZLI said...

Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Ieta Mat Sa'ad said...

Salam… ikak eta datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sini. Jangan lupa FOLLOW sini http://ieta-myblog.blogspot.com juga ya… Salam Perkenalan ^_^ tq…

Azira said...

dri segmen yg sma :)
done follow .

http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Farra Izzaty said...

Follow sini (!)
http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Sheera Aya said...

singgah dari segmen yg sama. jemput singgah &follow juga ye.:)

http://sheeraya.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

miz ruha said...

singgah dari segmen yang sama... ^_^

http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Nor Salmi said...

Singgah dari segmen sama.

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Pecinta pink^^ said...

salam..sy dtg singgah bw..dri segmen sme..slm knal..ad mse free jom la jenguk blog sy..hikhik http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html thankz(^_^)

Gadis Cupcakes said...

salam , saya dari segmen yang sama . sudah follow awk . :) harap dapat follow saya jugak ..
http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

nunnaly said...

salam, menerjah dari segmen yang sama oleh kak mia. owyeah!!

jemput singgah sambil minum tea secawan :)
http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Maria Menado~ said...

hai mai-sarah.... saya mai jugak cuma bukan maisarah.. follow awak lah sebab awak MAI.. hehe..

salam kenal dari segmen sama =)

Mia Liana said...

salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

Hazirah Muslim said...

dari segmen yg sama :)
jum join :)
http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html

Mar Haini Abdul Rahim said...

singgah dr segmen kakmia :)

aynora nur said...

salam,
maaf lambat BW & follow.

http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...