Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

IEZAH LAST GIVEAWAY 2012 !

Assalammualaikum w.b.t..

Banyak dah join GA la segmen la segala macam. Nak join lg even xpernah bernasob baik nak menang, hehe. Ni dijemput oleh Ieza utk join partner GA ni. So join je la ^.^


Okay segala syarat dah dipenuhi.. giler banyak kena like, follow, subscribed and macam-2 la.. Kalau jiwe xkental mahu putus di tgh jalan [hamboiii]. Kalau korang nak tahu syarat-2 die tgk sendiri la erh picit-picot dekat banner tu. Penat Mai =..= huahua. So tamat 15 Disember so cecepat la kau join sebab byk hadiah awesomeeee. sangat banyak. So joinnnnn :D papai n wassalam

Tak kait : otak tepu lepas byk giler bukak blog follow and so on, bangge dgn diri sndiri xD

5 comments:

iezayusof said...

Thanks for join! Wajib ade banner tu disidebar lu orang. gua tak kire kalau takdak :)

Nur Amiera said...

bw dari segmen yg sama :)

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/iezah-last-giveaway-2012.html

jom join:

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/contest-my-top-referral-by-blog.html

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/exclusive-giveaway-by-double-a.html

TiranaAduka said...

salam.
Semoga berjaya dari tirana aduka.

Nur Amalina Maisarah said...

okay dah ade di sidebar..xperasan plak syarat tu ^.^ hehe
Amiera : tenkiuuu btw thankss la ajak :)
thankss Tirana :)

Si Matatajam said...

Balas kunjungan dan follow sini.. Good luck

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...