Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

'Segmen Up Kan Follower & Tambah Kenalan'

Asslammualaikum w.b.t..

Hoho, segmen day lah kot hari ni sebab rase pemikiran xstabil sebab konfius berdebar ke rilex sebab esok result keluar. Mai jadi berdebar sebab rase terlampau rilex xmacam orang lain dah macam kera hilang ekor [agaga perumpamaan baru kau]. Hah nak join segmen ni sebab nak support mereka yang dikatakan newbie baby bloggies [hamboiii xD].

Syarat-2 :
1.Wargenegara Malaysia [jap cek IC, okay Malaysia bukan Afrika,konpius jap xD]
2.follow blog due sahabat ni Aina and Anis [done :D]
3.follow twitter depa berdue [actually nak twitter Aina je tapi Mai tamak so follow dedue xD agaga
4.Tekan ads sampai habis loading [habis kau loading nasib bband siput baik hati malam ni]

Seriyes jeles gile tengok orang pandai buat doodle comel mcm ni T.T

So bawah ni followers terkini Mai pukul1.51 pagi xD

Hadiah die Riview blog 10 orang and Simple Header for 3 peoples ^^ So harap lucky la :D Wassalam.

Tak kait : Esok nak teman ibu pergi Ten-2 kau xD huahua

16 comments:

~didiey~ said...

dari segmen yg sama.tp dah lama follow blog nie :)

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,chat box pakjoe x kira kk hehehe :P http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

mawar berduri said...

Gud luck...hehe..nak join p nanti r..x smpat..huhu..sy dah add fb awk taw..huhu

Nur Amalina Maisarah said...

Didiey : dah follow awk jugak sbb join ur GA :D
Pak Joe : Insya-Allah ^^
Cik Mun : tenkiuu yaa~
Ivy : Hohoho, olrite nnt kite app :D thanksss

Sii Polkadot said...

Singgah dan follow :) datang dari segmen yang sama :) follow back yaa , tq

Nur Amalina Maisarah said...

wokeyh ^.^ follow back :D

♛ Aina Ayunie ♛ said...

hi, thanks join segmen kami, hehe.. harap dpt terjah blogger yg join segmen ni, senarai peserta akan diupdate dr masa ke masa

alia syuhada said...

hye akak ! alia dari segmen yang sama , hope sudi singgah blog alia :) http://alia-adasyuha96.blogspot.com/2012/11/segmen-up-kan-follower-tambah-kenalan.html

Farah Adriana Mohd Samsul said...

Bw here. Dari segmen sama -->http://mysweetcrunchy.blogspot.com/2012/11/segmen-up-kan-follower-tambah-kenalan.html

Nur Amalina Maisarah said...

bereh-2 :D Aina
Alia : akak dah follow Alia lame dah.. ^^
Farah : Salam kenal :D

miera farhana said...

singgah sini..dah lama follow blog nie =)
http://mierafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-up-kan-follower-tambah-kenalan.html

Amalia said...

singgah sini :D http://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/segmen-up-kan-follower-tambah-kenalan.html

ekyncykyn said...

bw sini . dr segmen yg sama . :)
http://ekyncykyn.blogspot.com/2012/11/segmen-up-kan-follower-tambah-kenalan.html

♛ Aina Ayunie ♛ said...

hehe, dtg lgi, esok dh nk umumkan dh, semoga berjaya..hewhew,

Nur Amalina Maisarah said...

hehe..thankss ye Aina ^^ aminn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...