Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Pencarian Sponsor for GA Mai n sahabat :D

Assalammualaikum w.b.t. kawan-2 :D

Hari ni nak update status erh jap [berfikir untuk 2 jam], hah entry nak cari sponsor for GA Mai nnt and kawan Mai, Cik Rahsia xD nanti dah ade GA tu baru Mai bgtau sape die kay. So terbuke pade sape-2 nak sponsor GA kiteorang ni yang pertamaaaa !!! :D



Faedah untuk sponsor :
1. Followers kau akan naik :D
2. Like diFan page akan bertambah [insya-Allah]
3. Upkan traffic blog ^.^
4. Blog lebih dikenali dgn bombastic gitu 

 So, sape yang berminat boleh la add Mai di fb --> SINI ^.^ or DM Mai ke tweet Mai dekat sini --> SINUN :D Syarat untuk para-2 sakura erh sponsor are :

1. Bagi Nama dekat fb or twitter tu
2. Barang yg nak ditaja [topup, komik, craft, shawl, produk, and etc]
3. Mesti la serious and jujur and xnak berlaku penipuan [I believe u guys jujur and awesome :D] 

Mai harap sangat ade yang sudi nak sponsor sebab dapat lah Mai and kawan Mai ni buat first GA kiteorang :D Support us u guysss :D Harap ade yg akan sudi ^.^ aminnn, insya-Allah. Bg yg mungkin xde fb or twitter korang boleh tanye je dekat shoutbox ^^ So GA akan berlangsung bile cukup sponsor GA ni :) Wassalam.

Tak kait : nebeeeesss giler nak buat GA ni xD

6 comments:

kinara kinatara said...

huhu..macam nak sponser jugak je..:)

Nizam Erul said...

wah ! nak sponsor lhaa . sudah add akak dlam fb :)

Nur Amalina Maisarah said...

okay great :D akak dah pm nizam ^^

Naimah lalala said...

dh add kt fb . nk sponsor doodle blh ?

Nur Amalina Maisarah said...

tunggu Mai bincang ngan partner Mai dulu ye ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...