Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

SIMPLE GIVEAWAY BY PINK ORANGE SHOP

Assalammualaikum w.b.t..

Join segmen lg sebab, err sebab ape erh.. Giler la dah la banyak lagi perserta segmen-2 and GA-2 lain yg Mai belum intai-2 deko lagi T.T ni join lagi, takpe la..haha..So berminat nak join korang picit dengan penuh semangat merah membara semangat waja putih mu bersih ibu pertiwi kuning berdaulat [erh ternyanyi pulok]


Banyak jugak hadiah so nak join and nak tahu click la banner comel kat atas ni :D bhai-2 and Wassalam

Tak kait : Giler dah boleh start da GA ni :D bakal ade and korang tunggu tau and mesti join GA Mai tu ! wajib ! haha 

4 comments:

~didiey~ said...

kena tag..hihi...nnt ada masa didiey join ye.. :)

Nur Amalina Maisarah said...

okay didiey :D jgn lpe join ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...