Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Novel lovers wajib bace xD

Assalmmualaikum w.b.t..

Perghhhhhhh jadi wajib pulak xD [agaga]. Hah bukan ape nak promote, macam biase la kerja Mai dalam blog ni mempromote something yg Mai suke :D Ape die bende nye ? hahhhhhh, karya one of my blogger friends. Maybe ade yg kenal die, ade yg baru tahu. Pernah join contest die yang sahabat sayang kamooooo [hamboi muncung mulut kau]. So jum kite zoom ape novelnye kan. Kau tgk bawah kay

kalau rase-2 nak try bace, kau picit je gambar tu

hah jangan memain tau, skali bace lekat -.- sekarang baru ep 13 so mase Mai tengah kusyuk giler mengalahkan siput babi yang tengah fokus mengesot, nak tekan newer post hilang ?! sebab ape sebab ep 14 xde lg. Agagaga. So kena tunggu dengan sabar lah erh.

Kisah novel die pasal seorang gadis bernama Ezati Farhana yg sopan, ayu, beragama gitu. Kay habis. Haha, jangan marah nak tahu lebih detail korang kena la bace xD best jugak tau. Erh tak senonoh betul Mai ni dr awal smpai habis duk pot pret pot pret lupe nak cakap pemilik karya ni xD Die ialah Didiey :D Dah follow die ? dah ? bagusss, kalau belum kau pi terjah cepat. Hikhok [bunyik binatang ape ni erh?] Kay tu je la nak cengihthe [hamboiii] . Wassalam and adiossss amigossss.

Tak kait : layan karya didiey sampai nak dekat kul tige pagi -.- ish-2. Parooookkkk

2 comments:

Si Matatajam said...

Cam best..akak dah lama x baca novel..bz ngan blog jer..

Nur Amalina Maisarah said...

hehe..so ape lg akk bace la okay..sure Mai gerenti best n xkan rugi ^.^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...