Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Segmen Follower bawah 400

Assalammualaikum w.b.t. sahabat-2 yg dikasihi [wahhh 'o']

Ekekke, saje je nerd sikir kat atas tu, hah another segmen yg Mai mau join selepas berhempas pulas bergelimpangan otak ni pikir nak join ke tak nak join ke tak and lastly here I'm nak join jugak segmen En.Fendy [wah encik lagi]. Saje je join sebab dah pikir masak-2 [macam kputusan penting pulak :p] hihih, so mc biaselah di bawah banner lah, click saje lah.


Wah glowing-2 pancar-2 silau mate mak jemah. Macam kena laser so btw nak cakap err hah join segmen sebab followers bawah 400 [merendah diri ni,cepat puji xD] Okay tu je, join la korang sebab nnt korang akan banjir dgn followersssssss [wowww fantastic baby]. Wassalam

Tak kait : Adam levine akan tampak lebih tampan jika tidak bertatu [wahh menangis bangga cikgu BM aku xD]

20 comments:

Dunia Wilma said...

Selamat bersegmen :-)
Wilma pun baru join segmen nie...

Nur Amalina Maisarah said...

hihih..tenkiu and slmt bersgmen jugak . btw done follow dkt google+ :D

VP said...

singgah awak bal3k...huhuhu...

Nur A.Z said...

follow. dari sgmn sama

Arjuna Silvera said...

helloo...keep on blogging ya

miera farhana said...

done follow back =)
TQ..

Aety TIMsy said...

selamat lahh utk kite bersama2 segmen =p

D i n said...

datang dari segmen yg sama :)

http://dingraphic.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

haha skrg ni musim banjir tapi kt sini musim banjir follower hehe

leakedknowledge said...

wowww fantastic baby? kahkahkah ttiba terkluar bigbang...all the best utk segment tersebut...smoga follower nnt jd beribu-ribu rmainya :)

Jue Jaynee said...

follow sini dear
http://juejaynee.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

Nur Amalina Maisarah said...

VP,Nur AZ,Aety,Jue : tengsss korang ^^
Arjuna : yess i will..support okay :D
Din : yeee~suke bnjir tp bnjir followers la :p
Cik kopi : haha, saje je sebut big bang, tenkiu kopi xD

Fendy said...

tq join segmen fendy

Nur farahiza said...

datang folow singgah dari segmen yg sama :D

Nur Amalina Maisarah said...

same-2 fendy ^^
olrite farahiza :D

Fatin Jieha said...

Fatin datang balas kunjungan dari segmen yg sama. Done follow sini jugak :) Selamat bersegmen! :D

http://cyntaaabadies7296.blogspot.com

Faris Hakkim said...

done follow sini dari segmen sama...follow back http://mylifestoryz.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

Arrien ::@man!:: said...

salam dari segmen yg same,mmbalas kunjungan awak..thankz follow me..done follow u back :)

http://arrienlove.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

iTU AKHiL said...

salam Maisarah..
kunjungan balas ke blog maisarah..
done follow
http://duniabawahtempurung.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

Zee_Auntum said...

Singgah balas dan follow sini...

Nur Amalina Maisarah said...

tenkiuu u olszzz :D hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...