Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

PENCARIAN BLOGLIST ASMAR ARAFAD

Assalmmualaikum w.b.t..

Hoho, banyak giler join segmen kau -.- penat jugak tp kalau kite xsupport segmn orang nanti kite buat segmen xde orang nak join tak gitu. So join segmen dr blogger Asmar Arafad ^.^ Yang nak join tu picit banner bawah ni sebab nanti kalau join kau tersumbat dalam bloglist die :D


Tu je syarat die xde ape pun yg susah yang susah and berbelit-belit Mai ni je suke tulis panjang-2 -.- orang lain letak pic kate nak join klik banner Mai pulak panjang berjela-jela [kay motif cite -.- haha]. Wassalam and bhoiiii.

Tak kait : adik gerak bangun awal suruh teman die pi melepas -.- aduh nak sunat dah penakut lagi

2 comments:

Asmar Arafad said...

thanks sebab join .. salam suai kenal

Nur Amalina Maisarah said...

same-2..salam suai kenal :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...