Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Segmen Bloglist Disember Ice Princess

Assalammualaikum w.b.t..

Sebelum start GA sendiri join dulu support org lain xD huahua

klik banner kalau u olszz nak join ye

20 peserta terpantas giler akan disumbat oleh princess kite dalam peti ais erh bukan bloglist die daa xD
5 peserta terpantas dapat topup 10 hengget sorang [taip laju-2 sebba boleh jimat topup ni xD]
Tu je syarat die, Zizie cakap nak follow xpe xnka pun xpe, Mai dah follow n like lame lagi dah :D Okay tu je :D Korang jom la join.. bnayak benefits die taukkkk !!

Tak kait : terpaksa menaip dalam gelap sebab due adik yg tetibe manje nak tido dlm bilik Mai -.-

4 comments:

Jue Jaynee said...

selamat bersegmen dear,,

jom join ini juga

http://juejaynee.blogspot.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html

Nurul Farahizzati said...

terima kasih kerana sudi join.. http://zafarah.blogspot.com/2012/11/pemenang-segmen-bloglist-disember-ice.html

nasriz fardisza said...

dtg dr segmen yg sm...dh follow cni...

jom singgah blog sy...

http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/11/segmen-bloglist-disember-ice-princess.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...