Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

"LiesAzemi first Giveaway"

Assalammualaikum w.b.t..

Hoho Giveaway pulak kau xD hadiah die felt craft even Mai pandai buat sendiri tp nak merase pulak hasil tangan orang lain buatkan :p huahua [apesalahnye mencube]. So yg nak join and teringiiinnn giler nak ade felt craft boleh la tekan ke picit ke jilat jangan erh banner tu xD haha.


Mase Mai join ni xramai lagi so cepat-2 join sebab ownernye xcakap pulak tarikh tutup bile die just cakap GA akan batal if kurang dr 10..so insya-Allah Mai yg kedue lah or tige or empat orrr [kay stopp] xD.

TAG : Fatin

Saje tag reramai sebab nak promote sikit :D sikit je la xbanyak pun ;D So tu je la erh syarat die so join la ape lagi~ Wassalam and adiiooosss terra rossa [erh tetibe xD]

Tak kait : nak join satu GA ni tp syarat kena letak banner die dkt sidebar,klik iklan banyak smpai habis loading so cancel [waa bukan pemalas tp broadband waa dah limit xD huahua]

4 comments:

Liesa Azemi said...

Assalamualaikum :D Datang singgah nk ucap terime kasih join :D

~didiey~ said...

selamat bersegmen :)

psst~thanx sudi baca karya tu..hehe..nnt baca lg n komen le ye :)
owh ye! uitm jengka???course apa?

Syah said...

Hai! jom join GA gempak ni!!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/giveaway-gempak-cuti-sekolah.html

MisEyz BLurz said...

Hai..Eyz dr GA yg sama^_^
http://miseyz.blogspot.com/2012/12/liesazemi-first-giveaway.html

btw,jom join segmen plak
http://miseyz.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-following-follow-by.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...